Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyire dübörög a gazdaság,...

Ennyire dübörög a gazdaság, ennyire nagy a jólét?

Figyelt kérdés

[link]

"Megint durván drágulnak a tejtermékek, a szakértő sem érti, miért"

"Háromszorosára is nőhetnek a cégek banki költségei"

"Harmadára zuhant a Lidl nyeresége a kormány különadója miatt"

"Virágzik a gyógyszerturizmus: Szlovákiában olcsóbb a fájdalomcsillapító, mint itthon"

"Varga Mihály: fele akkora lehet az idei növekedés, mint azt év elején jósolta a kormány"

"Pár év múlva a magyar lehet a legnagyobb külföldi közösség ebben az országban"

"Van olyan cég, ami saját eredményénél is több különadót fizet, de mi sem ússzuk meg"

"Nem csak a klímákkal volt gond: elromló CT-k, liftek és ágyi-poloskák is nehezítették a kórházak dolgát az utóbbi hetekben"

#Előre megyünk nem hátra! #Erre van az előre #Költözőfélben vagyok
2024. aug. 2. 04:23
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:

Bocs, véletlenül a keresőkhöz írtam a szavazást

Akkor kezdem én:

2 Költözőfélben

2024. aug. 2. 04:25
 2/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem?
2024. aug. 2. 05:17
 3/28 anonim ***** válasza:
31%
Nem látok problémát sehol. Erre szavaztak az emberek. Megszoksz vagy megszöksz.
2024. aug. 2. 05:54
 4/28 anonim ***** válasza:
71%
3, de jó neked, ajánlanék egy túrát Magyarországon, változni fog a véleményed.
2024. aug. 2. 06:04
 5/28 anonim ***** válasza:
73%

Mindjàrt jön a "tele van az Auchan parkolò" ès "75% reàlbèrnövekedès 2010 òta" fidesz troll.

Csak mèg biztos csicsikàlnak :D

2024. aug. 2. 06:38
 6/28 anonim ***** válasza:
57%

5, nem járok sokat boltba, piacra Magyarországon, de évente párszor, mikor otthon vagyok, akkor igen. Az a dúrva, hogy az utóbbi 3 évben, nem volt olyan, hogy bementünk volna nagy multihoz vásárolni valamit és a kasszánál, ne lett volna valaki, aki nem a kasszással veszekszik és kva anyázik. Szó szerint, minden egyes alkalommal, amikor boltba megyek, ez megtörténik. Piacon, csak a panaszkodást hallom, a piacos is anyázik, az egyik szó szerint meséli nekem, hogy az utcájából, már minden gyerek külföldön van és, hogy milyen kva ország ez, majd a néni mellett elkezd veszekedni ugyanazzal az emberrel, hogy mit képzel, hogy ennyiért meri neki adni a répát.

Értem én, hogy Tusványosra kell ezeknek menni fesztiválozni, mert a magyar utakon nem jutnának el az emberek vidékre, olyan állapotban vannak. Csak az a baj, ott meg nem látszik a valóság.

2024. aug. 2. 06:44
 7/28 anonim ***** válasza:
10%

2 dolgot látok:

1, A zemberek úgy kummantanak mindeninek, mint annak a rendje;

2, A zembere-k, a társadalom határoz meg sok árat, számít a kereslet-kínálat szerepe. Azonban a magyar vállalkozás-kereskedelem valami furcsán gondolkodik, mert ha van valamire kereslet-, ha nincs, ő akkor is sikeresen elmagyarázza, hogy neki azt a terméket miért is áll jogában tripla áron adni egy pl.: Romániához képest. A többiek meg be is veszik.

2024. aug. 2. 06:49
 8/28 anonim ***** válasza:
11%
Tényleg nagy a jólét, legalábbis nagyobb mint valaha. A fenti hírek ezt nem cáfolják.
2024. aug. 2. 07:23
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

7-es!

Hol van magyar vállalkozás, kereskedelem? Mert a közmű szolgáltatók nagy része külföldi érdekeltségű, benzinkutak is, üzletek 90%-a is.

2024. aug. 2. 07:29
 10/28 anonim ***** válasza:
9, egészen biztos forrásból tudom, hogy Felcsúton.
2024. aug. 2. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!