Gazdasági recesszióba és kinai hitelek tömkelege után miért emeeli Orbán saját fizetését?
Hát mert hagyjátok.
Ilyenkor mért nem mentek gyújtogatni, pusztítani, tüntetni, mint mondjuk 2006-ban?
5# Olyan bamba hülyék mint ti? Semmit.
Nálatok választást lehet nyerni egy szóval, mit várjunk tőletek?
Tehát te magad is tudod, hogy semmit nem érnénk el vele, de akarod, hogy menjen a nép gyújtogatni. De azért én vagyok a hülye?
"2006ban, 0rbán ultrái, mit akartak elérni?"
Hogy lemondjon Gyurcsány.
"Ma miért hagyják, hogy jóval rosszabb legyen az ország helyzete, mint 2006ban?"
Nem rosszabb az ország helyzete.
9, 2006ban kezdtem el dolgozni, még főiskola mellett, tökéletes összehasonlitási alapom van rá, hogy hol voltunk akkor, milyen volt akkor Magyarországon élni és dolgozni és mi van ma.
Mindenben jobb volt az a korszak, mindenben. Nem tudok, olyan területet mondani, amiben ne fejlődtünk volna vissza - ja, de bocsánat, Lölő csórósága átfejlődött.
És ezt úgy irom, hogy tisztában voltam az akkori rendszer problémáival és hiányosságaival. Mindenben jobb volt akkor Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!