Magyar Péter miért nem saját magán kezdi az
elszámoltatást? Az elszámoltatás az ő lenyúlt 250
millió forintjára nem vonatkozik? Magyar csak másokat
számoltatna el, önmagát nem?
Figyelt kérdés
Magyar Péter az elmúlt 3 évben 250 millió forint NER-ből származó pénzt zsebelt be, olyan állások betöltésével, amelyeket NER-lovagként a tolvaj Orbán-rendszer kegyeltjeként nyert el. A reakciókra válaszul azt közölte, minden politikust húsz évre visszamenőleg elszámoltatna.
Magyar a nárcisztikus pszichopaták szokásos módszerével, azzal vádolja és gyanúsítja az egész országot, amit ő követett el. Nem számol el, de elszámoltatással fenyeget mindenkit. Ő lopott, de másokra mutogat, hogy magáról elterelje a figyelmet. Ő nem számol el a NER százmillióival, de mások reszkessenek. Ám ezek a normák rá nem érvényesek.
Már a csöves Népszava is amerikai szerveren fut hogy a magyar hatóságok ne kapcsolhassák le rémhírterjesztés, hazudozás, fakenews miatt.
Erre te ilyen forrásokra támaszkodsz 😂
júl. 30. 22:17
2/8 anonim válasza:
#1 Öhm...te ugye nem tiszás vagy? És nem tiszásként hivatkozol arra hogy a fideszes rogáni magyar hatóságok mit tekintenek álhírnek és rémhírnek? Mert akkor már nagyon kilóg a lóláb. :D
júl. 30. 22:27
3/8 anonim válasza:
1. Az amerikai Népszava teljesen más, mint a magyar.
júl. 30. 22:44
4/8 anonim válasza:
unalmas vagy már. Ez ma már vagy a 100.ilyen kérdés
júl. 30. 22:49
5/8 anonim válasza:
Mindet Orbán gazdája adta neki. A feladatot pedig megkapta poloska. Szét kell vernie az ellenzéket teljes mértékben.
Eddig úgy tűnik, hogy megdolgozik a pénzéért rendesen. 26-ra eltűnteti a DK-t is, a Fidesz pedig teljes uralomra törhet, Orbánt meg lehet majd megkoronázni királynak.
júl. 31. 02:16
6/8 anonim válasza:
Nem tudom, de egyszer fel lehetne neki valahol tenni ezt a kérdést. Megnézném mit szólna. Nyílván nem ő lopta a legtöbbet a rendszerben, valószínűleg vannak a Fideszben nála nagyobb tolvajok is, de azért a 250 millió forint és mindaz amit te leírtál már nekem is gyanúsan sok ezen munkákért cserébe.
aug. 1. 20:27
7/8 anonim válasza:
5-ös: Korábban nekem is gyanús volt, hogy Magyar Péter valójában még a FIDESZ embere, de erre én már nem látok túl sok esélyt, mert ha a FIDESZ embere lenne, szerintem nem támadta volna ilyen szinten és ennyi pénzért a kormánypárti média. De az tény, hogy politikailag sok dologban egyetért a FIDESZ-el.
aug. 3. 12:18
8/8 anonim válasza:
#7 Azért támadja őt a Fidesz, mert egyrészt a látszat. Másrészt meg elég nagy szégyen lenne nekik ha elindítanának egy embert, hogy verje szét az ellenzéket aztán még a gazdáit is szét verné :D Nyilván ezt nem engedhetik meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!