Tűzijáték augusztus 20.-án. Mit szóltok hozzá, hogy már megint a levegőbe repítik a magyar adófizetők pénzét?
A mondatértelmezéssel vannak ám problémák!
Nincs rá felhatalmazásom! :D
Én ellenzéki vagyok, de imádom a tűzijátékot. Nem járok semmilyen más rendezvényre, nem szoktam bulizni, nem járok fesztiválra, de a családdal minden évben kimegyünk megnézni a tűzijátékot.
Nem hiszem hogy ezen múlna a költségvetés sorsa, nagyságrendekkel nagyobb összegek úsznak el sokkal nagyobb hülyeségekre. Ráadásul a tűzijátékot is lassan mindenhol betiltják, már a városunkban sincs önkormányzati tűzijáték szilveszterkor sem, pedig gyerekként arra is ki szoktam menni. Legalább ezt az évi egy nagy eseményt had élvezzék már az emberek.
Fel kéne nőni!
Ha nincs tűzijáték, attól még nem áll meg az élet. Értelmetlen, proliknak való szórakozási forma. Támogatnám a betiltását!
#16 Számomra értelmes. Ha neked nem tetszik, nem kell megnézni, de mások szórakozását nem kell elrontani. Én sem kardoskodok a színházak támogatásának megvonásáért, vagy a sport betiltásáért csak azért, mert nem versenysportolok és nem járok színházba.
Nyilván nem áll meg az élet tűzijáték nélkül, de azzal együtt sem.
Szerintem baromság a tüzijáték. Puffog meg fényes, úúú...nem vagyok már óvodás hogy ez lenyűgözzön.
2024ben sokkal olcsóbb és kevésbé környezetszennyező módon is lehetne látványt csinálni.
Gondolod ha mostantól nem lenne tűzijáték, akkor onnantól kezdve jobb lenne az orvosi ellátás? Lennének orvosok? Rövidülnének a várólisták? Több tanár lenne és jobb oktatási körülmények? Vagy az élet bármely területén javulás történne?
Álomvilágban élsz aranyapám :D
Ha nem fellövik, akkor az a pénz menne a törzsfőnök és pereputtyának a zsebébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!