Augusztusra elértük a költségvetési hiány 97%-át, ami az ország történetébe sose volt ilyen rossz, még mindeg előre megyünk és nem hátra?
Hölgyeim és uraim íme a nagy fideszes (orbán) "csoda" látjátok már hogy kit szabadítottatok rá az országra???
Szavazzatok csak továbbra is orbánra majd még a gatyát is lelopja rólatok.
Tehát nem tudod, sejtettem :)
6, de pontosan tudom, azt jelenti, hogy negyed ekkora gazdasági összedőlésért, már a fociultrák az utcán verték a nyálukat 2006-ban. Pontosan, grammra pontosan ezt jelenti.
Gyurcsány minden hibája ellenére messze kevesebb kárt csinált ennek az országnak és messze jobb miniszterelnök volt. Pontosan ezt jelenti a mostani költségvetési hiány.
"Gyurcsány minden hibája ellenére messze kevesebb kárt csinált ennek az országnak és messze jobb miniszterelnök volt."
Sajnos nem ez a költségvetési hiány definíciója, ez inkább azt példázza hogy mennyire ideges vagy :)
2006-ban fociultrák?
Látszik, hogy nagyon gyerek voltál akkor még és most utólag szerzed az információidat igen rossz helyről.
Rossz lehet ilyen frusztrációkkal élni.
Szép napot :)
8
Én megmondom neked mi az a költségvetési hiány: amikor egy állam többet költ, mint amennyi a bevétel.
De én azt is megmondom, hogy ez miből fakad, miért van költségvetési hiány.
A kutya ott van elásva, hogy nem azért van költségvetési hiány, mert az államnak kevés a bevétele. Hiszen ennyi milliárdot egyetlen egy kormány sem kapott még az Uniótól, mint amit a jelenlegi kormány az elmúlt 13 év alatt.
Azért van költségvetési hiány, mert milliárdokból plakátolták tele az országot (többek között olyanoknak, mint te) hogy Brüsszel egy sz.r, neked készítették szintén milliárdokból a nemzeti konzultációt, amit a lakosság 20%-a sem töltött ki. De készült egy film is, szintén milliárdokból.
Aztán autópályák kerülnek egyik napról a másikra 10-20 milliárd forinttal többe, ide tartozik az is, mikor adunk 10 millió forintot CSOK címén (persze a sok agyoniskolázottnak az már nem jut el az agyáig, hogy amíg ez nem volt addig egy lakást meg tudtál venni 20 millióért, most ugyanaz a lakás 40 millió, tehát sokra mentél az "ingyen" 10 millióddal), amiből az következett, hogy irgalmatlan árakon lehetett beruházásokat csinálni, mert jól felverték az ingatlanok árat, amiből következett az anyagdíjak drágulása, a szállítás, és minden egyéb.
Tehát bár valóban így hivatkozunk rá, hogy költségvetési hiány, de természetesen ez csak féligazság.
Azért van költségvetési hiány, mert az elmúlt 13 évben szétlopta az országot a jelenlévő hatalom, milliárdokat költött agymosásra, és azt a rengeteg milliárdot nem arra költötte, amire valóban kellett volna.
8/9 anonim "2006-ban fociultrák?
Látszik, hogy nagyon gyerek voltál akkor még és most utólag szerzed az információidat igen rossz helyről." Inkább az látszik, te nem voltál akkor a sűrűjében:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!