Magyar Péter alkalmas miniszterelnök lenne?
Miért igen, miért nem? Ha nem, akkor kit tudnátok elképzelni a TISZA párt élén 2026-ban?
Birkák és/vagy alkohol befolyása alatt lévő személyek kérem takarodjanak.
Amelyik csalt, lopott, hazudott az mind kerüljön börtönbe és vágják le a kezét.
És törvénybe foglaltatnám, hogy aki korrupcióba keveredik és bebizonyosodik, hogy ő volt azt végezzék ki vagy csonkítsák meg.
Ezek után meg lenne a kellő motiváció arra hogy ne csaljanak.
Kapjanak havi 5 milliót viszont aki csal az kapja meg a megérdemelt büntetését.
Szerintem nem lenne alkalmas, bár Orbánnál mindenki az, én őszintén szólva nem tudnám elképzelni őt az ország élén. Még nem ismerjük, annyit tudunk, hogy Fideszes volt, korábban nem volt még semilyen vezető pozícióban, illetve eddgi is kb. annyit hallottunk tőle, hogy mennyit lop a Fidesz. Oké, ezt már tudjuk, de az ellenzéktől ezt hallgatjuk 14 éve, jó lenne már ha kicsit másról is beszélne.
Én oda határozott politikust képzelek el, nem olyat, (hát lehet tagadni vagy majd birkázni engem) de láttuk a felvételeken amikor bulizott, nekem azok alapján komolytalannak tűnik. Engem például zavar még a hangja is, de ez lehet, hogy csak nálam van, illetve nem látom benne azt az igazi államférfit, mint mondjuk Toroczkaiban vagy egyéb komoly határozott igazi magyar politikusokban.
Mindenesetre továbbra is követni fogom, nem csak a Tisza párt, de a többi párt programját/tevékenységét is, hátha 2026 -ban meg fogjuk dönteni ezt a korrupt Fideszt, de egyenlőre Magyar Pétert nem tudom elképzelni miniszterelnöknek.
Szerintem az nem jó gondolatmenet, hogy váltsa le a fideszt 2026-ban, oszt majd meglátjuk.
Azért 4 év alatt rengeteg kárt tud okozni. Ő mindent mosolyogva alá fog írni a gazdáinak, elfogadja a migráns kvótát, elfogadja a fegyver küldést az ukránoknak. Ha már tele leszünk migrivel, abból a szarból már nem mászunk ki 4 év múlva (ez csak egy példa).
(Nem vagyok amúgy fidesz szavazó).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!