Mi már megint ez az új hülyeség? Egy "szép kis" világárvány után 2 évvel kitalálnak megint valamit a lakosság vegzálására?
Egyre többet olvasni a hírekben erről az újtípusú szamárköhögéssel, a legtöbb cikkben természetesen már akár halálos kimenetellel, és egy újabb esetleges járványhelyzettel fenyegetnek.
Miért kell állandóan sakkban tartani ezt a népet? Mire jó?
#3 Szerintem te nagyon más mozit nézel mint én. Egy szóval sem állítottam, hogy kamu volt a covid. Én azt állítottam, hogy az is annyira volt démonizálva kb, hogy mindenki rettegett, aztán most napjainkban még mindenki bagatellizálja kb. Aminek oka az, hogy a média által az is úgy fél volt fújva, mintha mindenki belehalt volna, aki elkapja.
Ezzel is ugyanazt akarják elérni gondolom, riogatás, mert a majomhímlő nem jött be még anno.
Én nem a hármas válaszoló vagyok, de én ugyanazt a mozit nézem:
-nagyanyám belehalt
-rokon, 3 hétig öntudatlan állapotban feküdt egy megyei korházba, majd 1,5 hónap kemény kűzdelem után, sikerült csak visszahozni
-apám máig köhög utána
-mi a feleségemmel 2x kaptuk el, de a covid, minden csak nem nátha, vagy influenza, 1 hónapig nem tudtunk még, csak felkelni sem az ágyból és utána jó még 1 hónap volt nálunk is a rehabilitáció.
A covid létezik.
A szamárköhögés nem hülyeség amit a lakosság vegzálására találtak ki.
A gyerekek ütemezett védőoltásait nem azért találták ki, hogy vegzálják a lakosságot, hanem azért, mert a vírusok által okozott betegségeket csak így lehet visszaszorítani.
Persze a sok idióta konteós azonnal aktívan ellenáll minden ilyennek...
"egy újabb esetleges járványhelyzettel fenyegetnek"
Minden évben volt influenza járvány a covid előtt is.
A járvány nem azt jelenti, hogy karantén, maradj otthon.
A karantén egy egészségügyi fogalom, nem fenyegetés.
Először legyél tisztában a fogalmakkal, mielőtt hergelsz másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!