Ha Magyarországnak olyan rossz a nemzetközi megítélése, akkor mégis miért nő nagy mértékben az országban élő külföldi állampolgárok száma?
A rossz nemzetközi megítélést a balibsi média terjeszti.
Semmi köze a valósághoz!
Én benne vagyok Budapest és Hungary Expats fórumokba, ha beszélsz angolul, nézz fel rájuk. Nem a feldicsőités megy, hanem, hogy kit, hogy vertek át és milyen problémákkal kűzdenek. Napi szinten kérnek segitséget, mert átverték őket, vagy megkárositották őket.
Egyébként az oka az az, hogy Budapest Európa egyik legnépszerűbb Digital Nomad célpontja. Ami nem jelenti azt, hogy Magyarországon is dolgozik az illető, hanem azt, hogy idejön és innen dolgozik Németországba, vagy Hollandiába, de már ők is irják, hogy egyre drágább az ország.
Fasiszták a világ minden tájáról idejönnek, mert azt hiszik, hogy ez egy csodaország. Aztán egy év múlva inkább visszamennek a hanyatló Nyugatra. A
Széchenyi leszármazott is hazajött, aztán maffiamódszerekkel kergették el az MCC-ről. Meg ott van az a nagyon gazdag floridai magyar, aki idejött, aztán azonnal ment innen, hogy ilyen ótvar országot még nem látott. Sok naiv fasiszta jön ide, de mindegyik csalódik az országban.
A hetes jól mondja.
De hogy megnyugtassam a Kérdezőt elárulom, hogy a magam részéről próbálom egyensúlyba hozni a dolgot.
Több, mint húsz éve élek Ausztriában és felvettem az osztrák állampolgárságot is.
Tőlem nem kell tartani, hogy visszamenjek.
Ahogy a hetes is írta: túlságosan sok a náci Magyarországon az én ízlésemnek.
Én jobban szeretek szeretni...
9:
Akkor Bayer Zsolt micsoda szerinted? És az összes imádója? És ez az ember Orbán Viktor tudtával és engedélyével teszi amit tesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!