Nem szomorú ennek a tanulmánynak az eredménye?
"kognitív képességek"
Ezt sokminden befolyásolja, legfőképp az egészségügyi állapot, életkor, stb.
Érdekes, endokrinológiai ismeretekre pl. nem tér ki ez a remek tanulmány.
De tudom, a vidékiektől vegyük el a szavazati jogot, nekik kizárólag egy olyan világban kell létezi, amit a pl bölcsész hallgatók elképzeltek...?
17,
középfokon tudok angolul, és el is olvastam a cikket. De az angol tudásmnak mi köze ahhoz a kommentemhez, ami a be nem tartatlan ígéretedről szólt??
Szerintem ez már 3.-adjára van kiírva, csak máshogy mert a másik 2-t törölték. A tények, kutatási eredmények leírása miért szabálysértő?
"Szerintem a baloldal helyzete a szomorú: lassan két évtizede nem tudnak nyerni"
Tényleg szomorú hogy ennyi buta jobber van az országban
Magyarországon is csináltak hasonló vizsgálatokat. Igaz, iskolai végzettségről volt szó, de hasonló eredményeket hozott ki.
De nem is kell messzire menni. Nézd meg itt, hogy kinek mekkora hasznossági mutatója (pipák száma) a válaszainál.
"De tudom, a vidékiektől vegyük el a szavazati jogot"
Ilyet ki mondott?
#22 1. Nem ìgèrtem semmit, csak annyit ìrtam, lefordìthatom ha valakinek kell. Mièrt adsz szavakat a szàmba?
2. Ennek ellenére mégis leírtam hogy mindenki értse, szóval mèg ha ígértem is volna valamit, azt betartottam.
Már csak az a kérdés hogy akkor most mi a konkrét problémád? Bántottalak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!