A Fideszesek miért mondják azt, hogy a foci nemzetegyesítő szereppel bír?
A focit politikai oldaltól függetlenül rengetegen szeretik és nézik. A nemzeti válogatott meccsein értelmes emberek esetében nem számít, hogy ki melyik pártra szavaz, az sem számít ha az illető nem Magyarországon él = nemzetegyesítő.
A Fradi-Újpest meccs nem a nemzetről szól hanem a fradistákról és az újpest szurkolókról.
Nem bír azzal. A Fidesz politikai kérdést csinált belőle.
Illetve 10 milliárdokat lehet lopni, illetve a léhűtő cimbiket a focin keresztül eltartani milliós fizuval. Ld Puskás akadémia.
#1 Annyira szánalmas és gyermeteg ez a megjegyzés. Megsúgom, soha nem voltunk túl nagy vagy heves focirajongók, a párom is inkább kézilabdás, de azért a jelentősebb meccseket meg szokta nézni. A LÁNYOM lett ennek ellenére állandó nézője azoknak a focimeccseknek, amiken a magyar válogatott játszik és sok fiatal barátNŐJE is, nem csak a fiúk, miközben a fiatalsága okán a politikában alapvetően nem egy irányban mozgunk nem egyformán gondolkodunk.
Ja, a lányom amúgy a legjobb tanulók között volt az osztályában, kitűnőre érettségizett és a legkiválóbb felvételizőknek adható ösztöndíjat nyert el az egyik egyetemen ahová jelentkezett. Mind diplomások vagyunk a családban, a testvérei is, mi szülők nem is egy diplomával.
Itt a szellemi színvonal nálad rendkívül alacsony.
#6 Én kérdezhetem, hogy mi értelme van lenézned és leszólnod, leminősítened sok millió embert csak mert egyetlen dologban közösek, hogy a fideszre szavaznak.
Itt ki vagy akadva ezen, mert anonim fórum, de persze te közel 3 millió embert perfekt meg tudsz mondani milyen a szellemi színvonaluk. Aha.
A te állításod ellen érveltem. Ne tegyél ostoba állításokat!
A kérdésre is adtam már választ, azt se fogtad fel ezek szerint.
7# szerinted ha megkérdeznék a sok embert, h a focira tök feleslegesen bele ölt 100 milliárdok inkább az egészségügybe menjenek , mi lenne a válasz?
Eszéken stadiont építenek, de itthon arra kell hónapokat, várni, h időpontot tudj egyeztetni egy kardiológiai rendelésre. Vicc.
Pont ezért mennek és maradnak a fiatalok külföldön. Ld. Saját gyerekem. Sajnos. Itthon a Fidesz minden perspektívát kiölt.
#5 én sem értem a focinézős dolgokat, hiszen hihetetlen unalmas, és ingerszegény nézni. Persze csinálni szeretem eközben.
A tanulmányi eredmények nem igazán tükröznek semmit, nagyon sok ostoba diplomás ember van, mert nagyrészt kitartó seggeléssel bármilyen eredményt el lehet érni, na meg a magyar oktatás, felsőoktatás finoman szólva sem egy jól és korrektül működő dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!