Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Facebookon java részt már...

A Facebookon java részt már csak ilyen 60+os Fidesznyugdíjasok aktívak?

Figyelt kérdés

Ha véletlen valamiért belepörgetek és feldob bármi ellenzéki hangvételű posztot, ott százával vannak az ilyen 60+os agresszív narancstálibok. Jellemzően pixeles rosszul beállított profilképpel, meg úgy általában az átlag magyar nyuger nyomor süt le róluk, de ezerrel tolják az okosságot ilyen nagyon pongyola kommentekbe hogy "na mi van presszman csicskák megkaptátok a dollárokat?". Szóval konkrétan ez a betanult fideszes szöveg.

Ezek az emberek hogy jutottak ebbe a mentális állapotba?

febr. 17. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem minden esetben a magánéletben gyökereznek ezek a problémák. Egy nyugodt, békés közérzetű ember legkésőbb a komment írásának felénél ráeszmél, hogy micsoda időpazarlás az online acsarkodás valójában.
febr. 17. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Én 32 vagyok és facebook-ot használom se, néha Redditet, de azt szakmai célból. Se TikTok, se Instagramm, se Snapchat. Bőven elég a Facebook. Minden ismerős ott van, Messengeren ott lehet kommunikálni. Szóval az állításod nem igaz.
febr. 17. 11:58
 3/9 A kérdező kommentje:

"Egy nyugodt, békés közérzetű ember legkésőbb a komment írásának felénél ráeszmél, hogy micsoda időpazarlás az online acsarkodás valójában."

A Jólvanezígy rövid vicces snittjei ihlették a kérdést, amikből a facebookon van fent egy pár a saját oldalukon.

90%-ban acsarkodó 60+os vérszomjas fidesznyugdíjas örjöng ezek alatt hozzászólásokban, pedig a műsor maga alapvetően fiatal közönséget céloz.

febr. 17. 12:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Bocs azt nem tettem hozzá, nyilván olyanokra gondolok, ahol valami Fideszes kínoskodásból űznek gúnyt.
febr. 17. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 Ott a legtöbbje kamuprofil, ha végignézed őket.
febr. 17. 12:06
 6/9 Justinianus ***** válasza:
31%
Örülj neki, hogy az idősek is aktívak a digitális platformakon.
febr. 17. 12:07
 7/9 A kérdező kommentje:

"#4 Ott a legtöbbje kamuprofil, ha végignézed őket."

Sajnos nem. Biztos van közte egy két kamuprofil, de a legtöbbön látszik hogy full legit nyugdíjas otthon unatkozó narancstálib, akinek szétmosták az agyát az egésznapos M1 nézéssel.

febr. 17. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Aza paláverbe is 80 évesek telóznak be@
febr. 17. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:
8-as ja, oda is meg az ATV-s Fórumban is mindig ilyen rozzant komcsi munkásőrök recsegnek
febr. 17. 14:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!