Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyar Péter pár nappal a...

Ha Magyar Péter pár nappal a választások előtt lemondana a miniszerelnök-jelöltségről és át adna a helyét egy random Tiszásnak akkor is szavaznál rájuk?

Figyelt kérdés
Én akkor lényegében szívesebben szavaznék rájuk mint így, hogy Magyar van. Mert azt az adott embert lehet, hogy nem ismerném de Magyar Péter nem valló miniszterelnöknek nem azért mert buta, hanem ahogy viselkedik. És sajnos ő nem olyan mint Donald Trump, hanem sokkal indulatosabban válik agresszívvé tehát nem úgy ahogy egy igazi vezetőnek illene. Bár mondjuk ha Dávid Dórika kerülne a párt élére az még rosszabb lenne mert ő teljesen ki nyitná az ország határait lehet, hogy a Tisza fog enyhíteni a határvédelmen de az ha bejut pár migráns nem baj. Az ország így is halálra van/lesz ítélve mások miatt is, bár engem a gazdaság sem érdekel annyira csak azt akarom, hogy átlag munkából ne csak a legszűkösebben tudjon mindenki megélni.

febr. 17. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Én egyáltalán nem szívesen szavaznék rájuk.
febr. 17. 12:46
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Én is ezt érzem. Még ha a Tisza alapvetően egy jó politikai kezdeményezés is lenne, Magyar Péter nem való vezetőnek. Agresszív, labilis idegrendszerű, nem bírja a kritikát. Magyar Péter olyan, mintha valami orrfacsaró fingszag töltené be a teret, a friss levegő elől..
febr. 17. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
És Magyar Péter, mint valami átható fingszag, rátelepszik a Tiszára is.
febr. 17. 12:49
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Megszoktad, hogy a politikusok szemrebbenés nélkül folyékonyan hazudnak, egy valódi embert megérintik a rágalmazások, és teljesen tönkremegy idegileg, egyébként ez a fidesz célja, nincs nap, hogy ne kelljen reagálnia neki a facebookon, így pocsékolja el az energiáit, hogy mindig védekező pozicióba kényszerül, pedig semmi szükség rá, 4 millió embert már maga mellé állított és őket semmivel nem lehet eltánorítani. Szerintem egy nő lesz a miniszterelnök, Varga Judit.
febr. 17. 12:51
 5/10 Fsms ***** válasza:
igen. változásra van szükség.
febr. 17. 13:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze.
febr. 17. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Miniszterelnök-jelölt akkorehet ha a Tisza nyer. Addig lényegtelen igazából
febr. 17. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:
42%
Senki nem mondta, hogy MP lesz a párt miniszterelnök jelöltje...
febr. 17. 13:23
 9/10 anonim ***** válasza:
26%
Kamu kérdés már megint. Ki mondta hogy MP lesz a Tisza miniszterelnök jelöltje?
febr. 17. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Semmiképpen sem szavazok rájuk, ennek sok oka van.
febr. 17. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!