A Fidesz mitől jobboldali párt?
Ha gazdaság politikát nézzük a baloldal kolletív, centralizál, magas adók, sok szabályozás, sok állami közbeaavatkozás gazdaságban, amíg a jobboldal csökkenti a szabályozásokat és az adókat és nem avatkozik bele a szabad piacba.
A Fidesz gazdaság politikája jobban hasonlít a kiniai kommunista pártéhoz, mint az új libertariánus Argentin elnökéhöz.

#10 Én a nyolcas válaszolóra reagáltam. Nem vagyok FSB ügynök, hogy tudjam a négyes válaszoló is te voltál. Vállald a nickneved legalább és akkor tudni fogjuk, addig ezt meg ne kérd számon.
A lényegre visszatérve viszont: semmilyen formában nem definiáltad, hogy a jobboldali politikának mi a lényege a négyes válaszban. Csak leírtad hogy jelenlegi magyar közbeszédben hogyan alakult ki ez a felosztás, de azt remélem nem kell magyaráznom, hogy a politikusok által előadott politikai narratívák nem egyenlőek a valósággal.
Szóval tőled továbbra sem tudtuk meg hogy mik a jobboldali politika ismérvei azonkívül, hogy nem SZDSZ és nem MSZP, ami Magyarországon kívül nem sok mindent mond az emberek számára, tehát alapból nem egy komolyan vehető politikaelmélet.
Amit leírtam az pedig igaz, és egészen a francia forradalomig nyúlik vissza. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod. Ha az ember olvas kicsit, akkor a semmit mondásnál többre is futja tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!