Ha a Tisza párt az Európai Néppártba igyekszik, akkor jobboldalinak számít?
Figyelt kérdés
A Fideszt ugye kirúgták onnan, most megnyílt az út egy új magyar pártnak. Viszont valahogy mégis fura nekem, hogy ennyire jobboldalra tolódjon mindenki Magyarországon. Ha megnézzük a Fidesz, Tisza, Mi Hazánk és egyéb kisebb pártok (Jobbik, 2RK) több, mint 80%-ot értek el és nem gondolnám, hogy ne lennének többen baloldaliak a lakosságban.jún. 11. 21:25
1/13 anonim válasza:
Igen, jobboldalinak számít.
"és nem gondolnám, hogy ne lennének többen baloldaliak a lakosságban."
Ezt nem tudom honnét gondolod.
2/13 anonim válasza:
Ha a Fidesz nem önkènt távozott,hanem kirugták,akkor a KDNP-t hogyhogy nem rúgták ki?
3/13 anonim válasza:
A jobbik meg gárdista vona gyakorlatilag megszűntek létezni vasárnap. Hiába hájpolja magát Gabcsi.
4/13 anonim válasza:
A Tisza párt kezdettől fogva jobboldali. Az, hogy baloldali lenne, csak a fideszesek fejében van, de nekik minden baloldali, ami nem fidesz.
5/13 Mad Max2 válasza:
Az auropai néppárt egy jobbközép párt
kb olyan mint amilyen az MDF volt.
6/13 anonim válasza:
4)Szerintem eldönthetetlen milyen oldali,mivel konkrét tartalmi dolgokat nem nagyon hallunk.
7/13 anonim válasza:
Jobbközép valószínüleg, de mint tudjuk a fidesz szemében mindenki más baloldali gyurcsányista
8/13 Mad Max2 válasza:
a fidesztől mindenki balra van, mivel ők egy szélsőjobbos fasisztoid párt
9/13 A kérdező kommentje:
A Mi Hazánk nem, az jobbra van tőlük.
jún. 11. 21:40
10/13 anonim válasza:
ma 21:30
Ha jobboldali akkor mit keresnek ott a DK-s, MSZP-s, LMP-s, Momentumos, MKKP-s szavazók? Mert ők adhatják a derékhadát a szavazótáboruknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!