Miért lett hirtelen ennyire Izrael párti a jobboldal?
Pl. Bedéék is azon botránkoznak, hogy az olimpián kifütyülik az izraeli himnuszt meg annak örülnek, hogy az izraeli szurkoló ellopta a palesztin zászlót.
Én mindig azt hittem, hogy a szélsőjobb szemében Izrael a mumus.

#10 Látom már be is ütött a kognitív disszonancia :D
Putyin kutyája Lukasenko konkrétan a lengyelekhez dobta át a migriket aztán géppuskát szegezett rájuk hogy mehetnek nyugatra mert ha oda visszamennek lelövik őket. Nem a hazájukba deportálta őket vissza. De éljen Putyin és a csicskásai! 🥰

#11 Látom nem sikerült megértened, akkor magyarázom a szinteden.
Azokat a "migriket" nem Putyin hozta be Európába vagy akár a saját országukba.
Attól mert ő "belepisilt" az áradó vízbe - vagyis a mások miatt beáramlott "migriket" a nyugati országok felé terelte, a migráció még nem az ő sara ahogy te azt be akarnád állítani.
Ez épp olyan szánalmas próbálkozás, mint amikor Merkelék megpróbálták Orbánt hibáztatni az illegális migránsok nagy száma miatt, csak mert Orbánék engedték a Keleti pályaudvaron dühöngő csőcselékkel elindulni a vonatot feléjük, miután megzsaroltak és megfenyegettek minket a németek és osztrákok hogy mi lesz na nem engedik. Pár száz migráns kiengedése miatt (amit ők erőszakoltak ki) minket akartak felelősség tenni az egész illegális migrációért.
Te meg próbálod pár ezer "migri" miatt Putyintra kenni az egészet, mintha a "Willkommenskultur" nem is létezett volna soha.

Az a hibás aki szétbombázta ezeknek az embereknek az országát.
Márpedig azt nem kell elmondanom, hogy melyik ország bombázta le a legtöbb közel-keleti országot

Kérdező! Most akkor a jobboldaliakról vagy a szélsőjobboldaliakról van szó?
Nem mindegy! Tudod, alapból nem minden jobboldali antiszemita is egyben!
Pl. én egyértelműen jobboldalinak tartom magam (nemzetpolitikában, gazdaságpolitikában), de pl. emellett ateista is vagyok, és véletlenül sem vagyok antiszemita. Sőt, megmondom őszintén: lenézem az antiszemitákat, mert szerintem durva összeesküvés-elméletekben hisznek.
Szóval na, nem minden jobboldali egyforma.
Sőt, mondok neked még valamit: Benjámín Netanjáhú izraeli miniszterelnök is jobboldali, és izraelben is van szélsőjobboldal is.
Sőt, mondok jobbat az előzőnél : egyértelműen jobboldali, konzervatív érzelmű ember vagyok minden téren, de semmi közöm az antiszemitizmushoz, hiszem 1/4 zsidó származású is vagyok, és képzeld; félig-meddig tartom is, fontos nekem így felnőttebb fejjel valamiért.
Érdekes dolgok ezek.
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!