Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett hirtelen ennyire...

Miért lett hirtelen ennyire Izrael párti a jobboldal?

Figyelt kérdés

Pl. Bedéék is azon botránkoznak, hogy az olimpián kifütyülik az izraeli himnuszt meg annak örülnek, hogy az izraeli szurkoló ellopta a palesztin zászlót.

Én mindig azt hittem, hogy a szélsőjobb szemében Izrael a mumus.

2024. júl. 28. 02:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Azért amit csinálnak Izraellel.

A szélsőjobbot meg ne keverd a jobboldaliakkal!

2024. júl. 28. 02:20
 2/15 anonim ***** válasza:

Ajánlom ezt a cikket:

[link] [link]

Ez egy darab link. Csak a másodikat illeszd be az első keresőjébe. Noha le lett törölve, de már 12 évvel ezelőtt tudta, hogy ez lesz majd.

2024. júl. 28. 02:27
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Továbbra se szeretjük Izraelt meg a zsidókat. Szimplán jobban utáljuk az arabokat.
2024. júl. 28. 02:45
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
#3 Végre egy őszinte jobboldali! Bár több ilyen lenne, és kevesebb gyáva sunnyogó
2024. júl. 28. 07:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem Izrael párti, hanem Netanjáhú párti. Netanjáhú ugyan olyan autoriter kiskirály mint Orbán, Trump, Erdogan, Fico stb.
2024. júl. 28. 08:50
 6/15 anonim ***** válasza:
60%
A zsidók a muszlimok állítják be ellenségnek, és magukat ellenük harcolóknak (noha Izrael miatt jönnek ide muszlimok). Továbbá zsidók megváltoztatták a jobboldalt ún. neokonzervativizmussá, ami ilyen hitgyüliszerű Izrael-imádó irány, ahol Izrael szinte fontosabb, mint az adott ország.
2024. júl. 28. 10:14
 7/15 meszike91 ***** válasza:
55%
Én iszlamofób vagyok, nem akarom hogy nekünk is úgy kelljen élnünk mint a zsidóknak a közel-keleten.
2024. júl. 28. 10:16
 8/15 anonim ***** válasza:
52%
7, a kettőnek nincs köze egymáshoz, sőt Izrael célja, hogy itt is muszlimok legyenek. A gázaiakat is ide akarták telepíteni. Az összes háborút Izrael generálja, ezért jönnek ide menekültek. Sorosék évente 1 milliót akartak ide hozni.
2024. júl. 28. 10:21
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

#8 A menekültválságot konkrétan Putyin tüzeli hogy destabilizàlja Európát, de hát a jobboldalnak sosme volt erőssège a valósàg ismerete:

[link]

[link]

2024. júl. 28. 11:34
 10/15 anonim ***** válasza:
#9 Persze, persze. Mert ugye amikor esőzések után szándékosan elbontják egyesek a gátat, akkor az a hibás az árvízért aki belepisil? Tényleg?
2024. júl. 28. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!