Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyire csődben van Budapest?

Ennyire csődben van Budapest?

Figyelt kérdés

[link]

Erre - haverokra- van pénz?

2024. júl. 27. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom ki dob ki ilyen igénytelen cikket, de biztos nem én vagyok a célközönség. Aki ezt munkának nevezi, mehet a gyárba robotolni, én ezért biztos nem fizetnék...
2024. júl. 27. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Más szemében meglátja a szálkát, magáéban a gerendát sem veszi észre
2024. júl. 27. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Metropol. A KESMA része. Ennyit róla.
2024. júl. 27. 21:35
 4/10 A kérdező kommentje:

1-

Egész jó cikk ez! Leírja a valóságot.

És ezek is leírják ugyanazt:

[link]

[link]

[link]

Mártha Imrének aki az egyik legjobb haverja Karácsonynak és többszörös milliárdos miért jár 11 milliós jutalom - érthetetlen. Inkább a szemetet elszállítok bérét emelték volna meg. Habár a több száz megszüntettet szemetes miatt kevesebb a munkájuk - a szemét az utcán és bokrok alatt hever - de azért egy kis fizetésemelést megérdemeltek volna a milliárdos megjutalmazása helyet.

2024. júl. 27. 21:36
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
#4 Így szól a bérezésük, mit nem lehet ezen érteni? Nem helyből kapnak 20 milliót, hanem alapból csak 12-t kapnak, a maradék meg prémium, ha elérik a kitűzött célokat. Mivel elérték, jár nekik a fizetés. Ez így működik minden cégnél, nekem még arufeltöltőként is járt prémium egy hipermarketben, pedig nem volt senki sem a "haverom". Inkább annak kellene örülni, hogy teljesítménybérük van, így csak akkor kapnak több pénzt ha csinálnak is valamit.
2024. júl. 27. 21:44
 6/10 A kérdező kommentje:

5-

""ha elérik a kitűzött célokat""

És milyen célokat értek el?

Ha egy vállalat - cég csőd közeli helyzetben van (mint Budapest)- nem osztogat több 10 milliós jutalmakat.

""arufeltöltőként is járt prémium egy hipermarketben,""

2024. júl. 27. 21:49
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Fidesz is osztogat prémiumokat a hozzá közel állóknak. És még hitelt is vesz fel. Nem értem az ország vezetése miben más mint egy város vezetése. Ja, hogy Karácsony Gergely nem Fidesz barát...
2024. júl. 27. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

"Ha egy vállalat - cég csőd közeli helyzetben van (mint Budapest)- nem osztogat több 10 milliós jutalmakat."

A fizetéseket kénytelen "osztogatni", különben komoly munkaügyi perek lehetnek belőle.

"És milyen célokat értek el?"

Nem ismerem a pontos adatokat, de Vitézy annyira okos a témában, ő biztosan tudja miről van szó, hiszen a célok elfogadásának idejét még a cikkben is leírják. Karácsonytól is kértek teljes dokumentációt, de azt is el tudom képzelni hogy már most elérhető valahol. De a lényegen ez nem változtat, ha egyszer a szerződésük alapján jár nekik a prémium, akkor Karácsony a feje tetejére is állhat, akkor is kénytelen kifizetni nekik.

2024. júl. 27. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
Most idefosod nekünk az összes propagandát?
2024. júl. 28. 00:18
 10/10 A kérdező kommentje:

9-

Már megint itt a lökött csekély értelmű a propagandájával. Mást írni úgysem tud csak ennyit - propaganda!

2024. júl. 28. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!