Miért találta ki a hitvány baloldal, a hazugságot hogy Vitézy meleg?
7,10.
csak az a baj hogy árnyék helyett szarra vetődtetek!
ugyanis nem vagyok fideszes!
ez nagyon benéztétek nagyon keményen!
"ugyanis nem vagyok fideszes!"
Biztos LMP-s vagy. Annak semmi köze a Fideszhez, a pártelnök Ungár Péter nem rokona senkinek a Fideszből. Vagy mégsem?
13.
ja ja hát igazából mindenki fideszes!
a fidesz az ugye fideszes?
a Gyurcsány a dk meg a karácsony kék fideszes!
akkor innentől kezdve nincs is nem fideszes ugye?
13.
Te gondolom a legratyibb dk,-Karácson, vonalon vagy, esetleg a közvetlenül neres Mp vonal??
Tegyük fel, hogy esetleg tényleg a saját neméhez ragaszkodik BÁRKI!
Semmi köze ennek ahhoz, hogy a munkáját szakszerűen, lelkiismeretesen, jól végzi-e el vagy sem!
Jöhet a kérdés!
"Tegyük fel, hogy esetleg tényleg a saját neméhez ragaszkodik BÁRKI! Semmi köze ennek ahhoz, hogy a munkáját szakszerűen, lelkiismeretesen, jól végzi-e el vagy sem! Jöhet a kérdés!"
A kérdés az, hogy ha ez így van (és szerintem is így van), és ha a baloldal tényleg olyan elfogadó, mint ahogy hirdeti magáról (ami szerintem messze nem így van), akkor miért kellett elővenniük a meleg-kártyát Vitézyvel kapcsolatban (is) - azzal a Vitézyvel kapcsolatban, aki egyébként szerintem szakszerűen, lelkiismeretesen és jól végzi a munkáját. Ha szerintük nem jól végzi, akkor miért nem a munkáját kritizálták ahelyett, hogy a magánéletével kapcsolatos kitalációkkal jöttek volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!