Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért találta ki a hitvány...

Miért találta ki a hitvány baloldal, a hazugságot hogy Vitézy meleg?

Figyelt kérdés
júl. 27. 20:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

7,10.

csak az a baj hogy árnyék helyett szarra vetődtetek!

ugyanis nem vagyok fideszes!

ez nagyon benéztétek nagyon keményen!

júl. 27. 21:44
 12/18 SzocdemOliver ***** válasza:
16%

"ugyanis nem vagyok fideszes!"

Biztos LMP-s vagy. Annak semmi köze a Fideszhez, a pártelnök Ungár Péter nem rokona senkinek a Fideszből. Vagy mégsem?

júl. 27. 21:49
 13/18 A kérdező kommentje:

13.

ja ja hát igazából mindenki fideszes!

a fidesz az ugye fideszes?

a Gyurcsány a dk meg a karácsony kék fideszes!

akkor innentől kezdve nincs is nem fideszes ugye?

júl. 27. 21:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy ekkorka országban bármelyik pártban találsz olyat, aki valami fideszesnek a rokona...
júl. 27. 21:52
 15/18 A kérdező kommentje:

13.

Te gondolom a legratyibb dk,-Karácson, vonalon vagy, esetleg a közvetlenül neres Mp vonal??

júl. 27. 21:52
 16/18 anonim ***** válasza:
89%

Tegyük fel, hogy esetleg tényleg a saját neméhez ragaszkodik BÁRKI!

Semmi köze ennek ahhoz, hogy a munkáját szakszerűen, lelkiismeretesen, jól végzi-e el vagy sem!

Jöhet a kérdés!

júl. 28. 09:13
 17/18 A kérdező kommentje:
nem úgy volt amúgy pedig hogy a bal oldal elfogadó és nem zavarja ha valaki meleg?
júl. 28. 09:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Tegyük fel, hogy esetleg tényleg a saját neméhez ragaszkodik BÁRKI! Semmi köze ennek ahhoz, hogy a munkáját szakszerűen, lelkiismeretesen, jól végzi-e el vagy sem! Jöhet a kérdés!"

A kérdés az, hogy ha ez így van (és szerintem is így van), és ha a baloldal tényleg olyan elfogadó, mint ahogy hirdeti magáról (ami szerintem messze nem így van), akkor miért kellett elővenniük a meleg-kártyát Vitézyvel kapcsolatban (is) - azzal a Vitézyvel kapcsolatban, aki egyébként szerintem szakszerűen, lelkiismeretesen és jól végzi a munkáját. Ha szerintük nem jól végzi, akkor miért nem a munkáját kritizálták ahelyett, hogy a magánéletével kapcsolatos kitalációkkal jöttek volna?

júl. 28. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!