11/26 anonim válasza:
Akik Ukrajnára szavaztak, azok találkoztak valaha kárpátaljai magyarral? xd
12/26 anonim válasza:
Ellenzéki vagyok, én sem Ukrajnát tartom a legdemokratikusabbnak. Én a csehekre tettem le a voksom. Csak azért azt eléggé erkölcstelen felhánytorgatni Ukrajnának, hogy a háborúban állva betiltják a hazaáruló oroszokat támogató pártokat.
13/26 anonim válasza:
4. "USA, hiába támadta meg őket Japán, attól még tartottak választásokat."
Az nem baj, hogy a választások 1940-ben voltak, a japánok meg 1941-ben támadták meg az USA-t?
14/26 anonim válasza:
Ukrajnában mondjuk úgy, hogy a demokrácia jelenleg fel van függesztve, de egyébként a háború előtt is lejjebb voltak minden demokratikus indexben, mint Magyarország, szóval aki rájuk szavazott az gondolom csak reflexből tette, mert mindenben támogatni akarja őket. :)
15/26 anonim válasza:
14-es Objektíven nézve ez a helyes válasz. Se nem fekete, se nem fehér, hanem valahol a szürke zónában.
16/26 anonim válasza:
4) Aki nem ért valamiben egyet Zelinszkivel már mindjárt oroszbérencnek van kikiálltva
17/26 anonim válasza:
Mi az,hogy oroszokat támogató part? Nem szabad nem egyetérteni Zelinszkij külpolitikájával vagy mi?
19/26 anonim válasza:
16-os és 17-es! Ha egy honvédő háború során több száz embert felfegyverkezel és az agresszor oldalára sietsz, az minden országban kimeríti a hazaárulás fogalmát. Már megint túloztok, mert nem arról van szó, hogy nem ért egyet Z. külpolitikájával, hanem fegyveres felkelést szított a hazája ellen. Pont.
20/26 anonim válasza:
Nálunk is vannak időnként ilyen szésőjobberek, akik fegyvereket gyűjtenek, hogy ledurrantsák a Köpcöst. Nálunk is a börtönbe kerülnek. Vagy tévedek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!