Mit gondoltok, hogy Bayer Zsolt szerint a transzneműek
betegek, és kezeltetniük kell magukat?
Figyelt kérdés
Bayer Tusványoson ismét beleállt az LMBTQ-ba és elmondta, hogy a szabadságnak vége van, ha engedünk az ilyesminek és az már legalább egy minimum, ha valaki férfiként vagy nőként tudja azonosítani saját magát. Aki erre nem képes, annak pechje van, mert beteg.
"ha ő nem hajlandó annyira sem tekintettel lenni a környezetére, hogy a nemének megfelelő öltözetet húzzon"
Milyen az a nemnek megfelelő ruha? Ezt ki határozta meg? Az, aki kitalálta, hogy férfiak nem mosogathatnak és a lányok nem játszhatnak kisautóval?
Miközben azt írod, "a szexuális beállítottságnak semmi köze a hétköznapi megjelenéshez, megnyilvánuláshoz", mégis meg akarod szabni mindenkinek azt is, hogy milyen ruhát vehet fel.
Le a nemi sztereotípiákkal, hagyj békén másokat az ilyesmi elvárásaiddal akár trasznról van szó, akár nem!
júl. 26. 18:06
22/32 anonim válasza:
Azt, hogy semmilyen pszichológusi/pszichiáteri végzettsége sincs, úgyhogy lehet, hogy nem kellene belepofázni más szakmák, vagy adott esetben tudományágak területébe 0 tudással, mert csak saját magát járatja le. El lehet végezni a 3+2+4 éves pszichológus + klinikai szakpszichológusi képzést, lehet kutatni, és PhD-t csinálni, vagy az 6 év + 60 hónap orvosi, és lehet pofázni. Addig annyit ér ez a vélemény, mint a 8 osztályt végzett Lakatos Márió véleménye a sarki kocsmából az űrkutatásról. Lehet véleménye, csak k**ra nem mérvadó semmiben.
júl. 26. 22:21
23/32 anonim válasza:
22#
Egészségügyisként, én is beszóltam az fiam irodalomtanárának,hogy hagyja már inni a gyereket órán, mert az alapszükséglet.
Én lettem a "problémás" kötekedő szülő.Legszívesebben elküldött volna melegebb éghajlatra.
Pedig a tanci néninek nincs egészségügyi diplomája, nem tanult anatómiát.
júl. 26. 22:26
24/32 anonim válasza:
#23 nyilván jobb helyeken nem így megy, de ahol úgy kell az iskolákban összefogdosni a pedagógusokat, mert egyszerűen nincs elég, úgy a legalkalmatlanabbakat is alkalmazzák, és elnézik az ilyeneket, mert nincs helyettük más, aki tanítson.
júl. 26. 22:30
25/32 anonim válasza:
24#
Hát, magyar nyelv és irodalomtanárból azért akad bőven.
Matek, fizika, biológia, kémia illetve idegen nyelvi tanárokból van hiány a közoktatásban.
júl. 26. 22:44
26/32 anonim válasza:
#25 nem ismerem a konkrét helyzetet vagy tanárt, lehet hogy a szakpár amit tanít, az ritka, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy mindenki nagyon nagy mellénnyel dumál bele olyan tudományterületek szakterületeibe lényegi tudás nélkül, és háborodik fel, hogyha nem mindenki szentírásként kezeli a véleményét. Ez valahol intelligencia kérdése, hogy nem akarom szakemberek helyett megmondani hogy mi a tuti. És ez a mindentudás-hit a diplomás emberek között is megvan, tanárok között is sajnos, és ez nagyon sok dolgot elmond a társadalomról. Az alapvető tisztelet és intelligencia hiányzik az emberek többségéből. És nem segít, hogy ilyenek tanítanak, vagy nagy platformokon osztják az észt, mert kifejezetten káros.
júl. 27. 00:16
27/32 anonim válasza:
Nyilván nem tudja megfizetni a magánorvost és így akar a saját kezeltetésére pénzt szerezni.
júl. 27. 05:12
28/32 anonim válasza:
22, 26:
Bayer tipikusan a proliknak van, direkt ilyen. Nulla tudás, hatalmas pofa.
júl. 27. 07:06
29/32 anonim válasza:
Én a transzneműek jogait támogatom és szerintem inkább Bayert kéne kezeltetni
júl. 28. 19:01
30/32 anonim válasza:
A szabadságnak vége van? Hát épp pont az a szabadság, hogy ilyet is lehet. Nem, amit Zsolitka akar, az az elnyomás, a totális kontroll minden felett. Csak azért lovagolnak ezen, mert ez is egy jó gumicsont a híveiknek. Zsolt nem keresztény, ha az lenne, nem így viselkedne, semmilyen területen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!