Mit gondoltok, hogy Bayer Zsolt szerint a transzneműek betegek, és kezeltetniük kell magukat?
Azt, hogy én a transz-szexualitást, és általában a hetero-tól bármi eltérőt abberációnak tartok, orvosi értelemben. Tehát eltérés az általánosan elfogadottól, a közerkölcstől.
És kérdem én: ha ő nem hajlandó annyira sem tekintettel lenni a környezetére, hogy a nemének megfelelő öltözetet húzzon, akkor az miért legyen tekintettel rá?
Minden ilyen faxságot mindössze provokációnak tartok, mert a szexuális beállítottságnak semmi köze a hétköznapi megjelenéshez, megnyilvánuláshoz. Hogy otthon a négy fal között mit csinál, az a legkevésbé sem izgat. Ha neki az okoz élvezetet, ami, akkor hajrá!
De amikor a bűn-ronda fax magas-sarkúban és szoknyában illegeti magát közterületen, az már csak azért okoz neki élvezetet, mert provokálhatja a környezetét. Komoly személyiségzavar áll az ilyesmi hátterében.
Ugyanúgy, mint a Pride-nál is. Mindenkinek világos hogy ez a téma nagyon megosztja a véleményeket, nagyon szélsőséges is lehet a rá adott reakció, ők meg DIREKT a pofánkba tolják.
Én meg legszívesebben a Martens-semmel tenném ugyanezt.
Nem azért mert "b'zi", vagy trans, vagy leszbikus. Hanem azért, mert PROVOKÁL!
"bármi eltérőt abberációnak tartok, orvosi értelemben. Tehát eltérés az általánosan elfogadottól, a közerkölcstől"
Az orvostan nem (köz)erkölcs alapján ítél.
De a közerkölcs sem ítél el mindent, ami nem egyezik meg pontosan az átlaggal, szabvánnyal.
@14
"De amikor a bűn-ronda fax magas-sarkúban és szoknyában illegeti magát közterületen"
Arrol mit gondolsz, hogy evszazadokon at ez volt sok europai orszagban a hagyomanyos ferfi viselet? Szoknya, magassarku, puder, hosszu haj, stb.
Én semmit nem gondolok.Se Bayer véleményéről,sem senkiéről sem!Egyszerűen hagyjonak békén.Se az óvodában se az iskolában és sehol ne keresztezzék az utamat,valamint a családtagjaim útját!Nem akarok ezzel foglalkozni semmilyen szinten sem!!
Mindenki élje az életét és hagyja a másikat a fa$ba!!Ne tolakodjon ,ne vergődjön,ne nyomuljon!
Azt hiszem ez nem akkora kérés!!
A transzok az általad leírtakba beletartoznak, hisz ők is segítséget kérnek, nemátalakítást akarnak magukon.
Bayer úr szerint a fejükben kellene megadni a segítséget, ahelyett, hogy csonkítást végeznének a testükön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!