Hogy lehet az, hogy Ábrahámot fogják megbüntetni Puzsér helyett, és nem fordítva, amikor Ábrahám úgy védte meg magát, ahogyan tudta? Hogy süllyedhettünk idáig?
Nem trollkodok, és az a sötét, aki a pártokat belevonja. Nem azt írtam, hogy Fidesz vs baloldal, hanem az emberek személyeiről kérdeztem.
Ti azt nem értitek meg, hogy ez a mostani rendszer működésképtelen. Régen egy sértésért a másikat párbajra hívták, és az életével is fizethetett meggondolatlan tettéért. Rengeteg emberben ott a korlát, hogy szólok be neki, nem kötekedek, mert jól megvernek, de ezeket a korlátokat szépen lassan eltüntetik, és nem fogja semmi sem megakadályozni az embereket, hogy becsméreljék, sértegessék, vagy tiszteletlenül viselkedjenek a másikkal szemben. Nem azt mondom, hogy az erőszak jó, csak eltöröltek egy működőképes rendszert, és nem hoztak semmit sem a helyébe. Nincsen semmiféle alternatíva, nincs is rá szándék.
*hogy nem szólok be neki
Ja, és még annyit, hogy ezeket a korlátokat már réges-régen eltörölték, csak az emberek igencsak lassan váltanak, de megnézhetitek, hogy mi lesz ennek a vége 10-20 év múlva.
Jó akkor én kihívoma Bayer Zsótit egy pofonpárbajra
Kérdező, szervezd le, intézkedj hogy ha a Zsójtika belehalna ne kelljen a böribe mennem!
13.: Te akarsz valamit, miért én csináljam meg helyetted??
Indíts egy petíciót, hogy legalizálják a pofonpárbajt, és én leszek az első aláíród, ennyit tudok érted tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!