Csak én félek ettől?
Figyelt kérdés
Ha Kamala Harris nyer az USA-ban akkor a CIA segítségével megdöntik az Orbán kormányt és újra Gyurcsányt ültetik hatalomra. Az pedig a magyar nemzet véget jelentené.2024. júl. 25. 22:18
1/13 anonim 

válasza:

Ne aggódj, az ápolóid biztosan be fogják állítani a gyógyszeradagodat, és elmúlik a rettegésed.
2/13 anonim 

válasza:

Betojás hogy már megint feltörték a páciensek a bolondokháza wifijét...
3/13 anonim 

válasza:

Én nem félek ettől, remélem hogy így fog történni, és mindenben segítem őket.
4/13 anonim 

válasza:

Lool, kínai magyar huszár, Győzike az árja és filippínó ork vendékmunkások....és még a Gyurcsány jelentené a nemzet végét....ami gyakorlatilag már nincs annak nem is tudna vége lenni, max a Tiborcz-Mészáros családi részvénytársaságnak lenne vége.
5/13 anonim 

válasza:

Nem érdekli őket Magyarország. Semmi ebben a világban. Se olajunk,se földgáz,se arany... csak egy fantasztikus miniszterelnök jelöltünk van, Magyar Péter.
6/13 anonim 

válasza:

Ettől ugyan ne félj, Bident ültetnék Orbán helyére.
7/13 anonim 

válasza:

Nem csak te félsz.
Van még jópár magadfajta fóbiás irreális félelmekkel.
Az USA pont letojja, hogy nálunk ki a halljakend, ha az nem babrál ki az amerikai vállalkozókkal, akik nálunk fektettek be.
8/13 anonim 

válasza:

Nekem kifejezetten ellenszenves Kamala Harris, de ha emiatt bukna meg az Orbán kormány, akkor azt pont nem bánnám.
Egyébként nem sok esélyt látok,h nyerjen, ha meg nyerne pont leszarná,hogy mi van Magyarországgal.
9/13 anonim 

válasza:

Volt már egy-két hozzászólás a kérdező szellemi színvonalát illetően, én csak egyszerűen nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen sötét emberek vannak itt nálunk.
10/13 anonim 

válasza:

Szent kardántengely: már megint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!