Nem aludtam már közel 40 órája szinte semmit és ha próbálkozom a stressztől és a heves szívveréstől nem megy és félek, hogy bajom lesz ettől, mert még nem voltam így sohasem. Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos a panaszom az, hogy közel 40 órája ébren vagyok, fáradtnak érzem magam, DE nem vagyok álmos. Próbálkoztam nem egyszer elaludni, most is 9 óta csak forgolódok az ágyban és stresszelek. Érettségi időszak van és emiatt nagyon feszült vagyok. Matek érettségire is úgy mentem el, hogy egy szemhunyásnyit sem aludtam és ma is érettségi lesz :(
Nem volt panaszom eddig alvással, úgy ment mint a többi átlag embernek, de ezt én idegekkel nem bírom már.
Érzem, hogy fáradt vagyok és tompa a fejem, de nem egyszerűen nem megy. Ha érzem, hogy majdnem elalszok vagy már abban a szakaszban vagyok, akkor a stressztől nem megy és azonnal kapál a szívem pánikroham szerűen. Lehet bajom ettől?
máj. 8. 01:18
1/2 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem írni, hogy a munkahelyem miatt éjszakás vagyok és az alvásrendszerem teljesen felborult, ez megy körülbelül 5-6 hónapja. Vajon ez a 24+ órás ébrenlét megzavarta a bioritmusomat?
máj. 8. 01:27
2/2 anonim válasza:
Igyál citromfű teát, az nyugtat. Nem lesz semmi bajod, én egyszer kórházban 7 napig semmit nem aludtam, utána otthon bepótoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!