Valamit lehet tenni extra ütések ellen?
Kb 12 éves korom óta vannak extra ütéseim, most derült csak ki hogy ezek azok amik, eddig nem tudtam mi a baj, de annyira eldurvult a helyzet amikor nagyobb stressznek és kevés alvásnak voltam kitéve, hogy 2x is azt hittem ott helyben meghalok és ezért mentem el orvoshoz ahol felraktak egy 24 órás gépet ami alapján megállapították hogy extra ütéseket ver a szívem néha. A doki azt mondta mindenkinek van kb. csak sokan nem érzik, meg hogy neki is volt, meg hogy majd elmúlik és ne foglalkozzak vele.
Kb 4 hónapja próbálom elterelni a figyelmemet róla amikor van, de egyszerűen borzalmas, mintha megrúgnák belülről középen a bordámat és összerándul a rekeszizmom meg minden amit ott belül van izom, bár ez szerintem nem az extra velejárója, hanem egy, a testem által kifejlesztett védekezés, mert általában ha összerántom az izmaim, csak egy extrát érzek, aztán rendbejön a szívverésem, bár nem mindig van ez, van hogy sorozatban jönnek és ilyenkor rettegek hogy megáll a szivem vagy nem tér vissza a rendes ritmusba.
Mit lehet tenni? A doktor azt mondta műteni lehet de nem ajánlja mert veszélyes meg szívritmus zavart okozhat, mert idegekkel kell dolgozni a műtét alatt.
Valakinek itt van és tud adni valami tanácsot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!