Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehetne tenni gyors...

Mit lehetne tenni gyors szívverés ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Allergia és allergiás eredetű asztma betegséggel megyek kontrollra min félévente, ott meg szokták mérni a pulzusomat is.

ők azt mondták, nagyon szapora. meg hogy mi történik a szívemmel... :( és hogy menjek el a háziorvosomhoz. Viszont én nem szeretnék vérnyomáscsökkentőket szedni, szedek már így is rengeteg gyógyszert, 20 éves létemre..

A gond az, hogy nem sportolok semmit. egyáltalán nem. Általában suli, utána meg gépezek/fekszek. (utoljára általános iskolában volt tornaóra, ott mozogtam) ez volt már jó pár éve. Kávéztam is 4évig rendszeresen, de az igazat megvallva 1 csészényit ittam naponta, néha 2-vel, nem hinném hogy sok, rokonjaim a dupláját öntik ki a poharukba. ezen kivül sok problémám is lett az utóbbi években, ami nagyon zavar az hogy hallom a szívdobogásomat a JOBB fülembe, ütemszerüen, ilyen suhogó HANGOS hang, minden pillanatban, főleg mikor nem megy se tv, semmi olyan zaj. :( Füldugóval alszok már több éve, hogy legalább aludni tudjak.. erre a fül orr gégészem annyit mondott, hogy nem tud ellene mit tenni, a szívemet nézessem meg. szerintem meg a fülemmel van gond na m1..

UI: a kávét mától leraktam, nem tudom ezzel jót teszek e a szívemnek, de remélem igen. Nem hiszem el hogy nincs megoldás 20évesen arra, hogy normális pulzusom legyen. Vagy tényleg csak a gyógyszer a megoldás? Stresszt illetően vannak problémáim, például nem lehetek a családommal, és ez aggaszt évek óta, de nem nagyon gondolok rá.

20L

2015. szept. 20. 13:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!