4. Gyerekemmel vagyok állapotos,és azt érzem hogy egyszerűen őt nem fogom tudni megszülni.nagyon félek ettől.nem tudom miért van ez a félelmem ,valaki ék hasonló érzései?
Valószínűleg azért tartasz tőle mert mind a 3 alkalommal ilyen nehéz volt.
Ezt már az első után fel kellett volna dolgoznod, de még most se vagy teljesen kifutva az időből. Dolgozd fel és készülj fel a szülésre. Nekem borzalmas volt, nem készültem fel rá én ha valamit másképp csinálnék az a felkészülés lenne. Légzés technika nagyon fontos. Nekem hiába próbálta a szülésznő diktálni egyszerűen nem ment, na már most ha én azt megtanulom előtte ezzel nem lett volna probléma. Akkor a pózokat, víz ivást, energia bevitel mind nagyon fontos. Intim torna is akár segíthet már most is.
8, Én legalább konkrét tanácsot adtam, és te?
Nem úgy ajánlgatom, mint a cukrot a vásárban. Azt mondtam, beszélgessen az orvosával a lehetőségekről. Simán lehet az, hogy az orvos meg tudja nyugtatni, a kórelőzményt ismerve konkrét érvekkel, hogy miért nem kell a komplikációk miatt aggódnia. Itt puffogtatni, hogy szültélhármatnerinyálj, az nem segítség.
Természetesen simán lehet az is, hogy a korábbi problémák, sérülések után nem javasolja az orvos a természetes szülést, ez esetben pedig szintén jó, ha beszélnek róla, és van ideje döntést hozni. (És akkor abba még bele sem mentem, hogy az a lelki görcs, amiről a kérdés árulkodik, simán predenisztálhatja, hogy valóban nem tudja végigcsinálni a szülést, a fizikai előzményektől függetlenül, ehhez pedig megint csak az kell, hogy az őt kísérő szakember időben értesüljön a problémáról, és találjanak rá megoldást, mire eljön a szülés időpontja.)
8#
Mindkét gyerekem császárral született. Engem például nem traumatizált. Másnap már simán mozogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!