Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4. Gyerekemmel vagyok állapoto...

4. Gyerekemmel vagyok állapotos,és azt érzem hogy egyszerűen őt nem fogom tudni megszülni.nagyon félek ettől.nem tudom miért van ez a félelmem ,valaki ék hasonló érzései?

Figyelt kérdés
Mind 3 gyerekkel a szülés nagyon nehéz volt .hosszú tágulási szakasz után sem tágultam eléggé ki, és mindig az orvos segítségével nagy nehezen belső méh száj szakadással lettek meg . Úgy érzem nincs erőm mégegyszer ezt végig csinálni. Fogamzásgátló mellett lettem terhes . Úgy félek .
ápr. 14. 22:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%
10# ok, de ez a ritkább. Amúgy nem én írtam ezt a "szültél már hármat" empátiamentes maszlagot, az én kommentem csak a nyolcas. Úgy gondolom, ne dobalozzon a császár lehetőségével, aki nem tudja, mit jelent. Csaszaros ismerőseim zöme szerint szívás, nem egy szipiszupi dolog.
ápr. 15. 13:13
 12/17 anonim ***** válasza:
45%

Én ugyanígy voltam, valahogy motoszkált bennem valami a harmadik terhesség kezdetétől, éreztem, hogy valami más lesz vagy nem tudom, pedig nekem a második szülésem egy álomszülés volt, pik-pak ment, gond nélkül.

Olyat akartam harmadszorra is. Nos, a baba 34 hétig harántban feküdt, majd farosba fordult, 36. héten szépen iránybafordult. Örültem,hogy sínen voltunk, már csak várni kellett, hogy elinduljon, mindenki azt mondta harmadik könnyű lesz.

40+4 nap reggelén barnáztam és bàrmit csináltam nem bírtam mocorgásra bírni, rohantunk a kórházba, szerencsére semmi baja nem volt, de már nem engedtek haza. Oxis terhelés, amitől elfolyt a víz, jöttek a fájások, de ahogy leállítottak az oxit enyhültek, majd oxi vissza, órák teltek el és a baba kezdte rosszul viselni, a dokik nagyon nézegették az NST-t, ami hol jó volt,hol rossz, nem tudták mi lehet a gond. Délután 3tól, hajnal 2ig 2,5 ujjnyiig jutottam, a baba magasan volt, nem tudott lejjebb jönni, NST egyre rosszabb. Az ítélet sürgősségi császár, fél 3ra megszületett.

2 sima szülés után, majd 12 óra vajúdással harmadszorra is a hátam mögött, az első felállás a császár után maga volt a pokol... Végül kiderült, hogy annyit forgolódott a baba a pocakban, hogy töbször is magára tekerte a köldökzsinórt, az egész teste szinte bele volt bugyolálva a zsinórba, ezért nem tudott kellően jönni lefelé, ezért nem tágultam.

Mindegy már, jól vagyunk, de soha többé szülés, pedig szerettem volna negyediket is.

ápr. 15. 14:23
 13/17 anonim ***** válasza:
12%
Akkor miért vállaltad be negyedszer is? 3 gyerekkel is van elég gond, miért kell 4? Védekezésről hallottál màr?
ápr. 16. 00:27
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
13 nem tud olvasni, vagy fogyatékos
ápr. 16. 06:57
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
Elsőnél esély sem volt természetesen szülni a baba fekvése miatt, így császár lett. Baromi szomorú voltam, hogy nem tapasztalhattam meg a hüvelyi szülést. Aztán vbac-ra készültünk, tök jó volt minden, problémamentes terhesség, szipiszupi. 3 percesekkel mentem be, nemsokra rá elfolyt a magzatvíz, aztán hiába kaptam én oxit, hiába csinált nekem brutál fájásokat, a baba csak nem jött lejjebb. Hát, ő is beletekerte magát a zsinórba, mint az egyik válaszolóé, a végére a maradék vízbe is belekakilt. 20 óra szenvedés után, hidd el, hogy megváltás volt a császár. Mindkettő után mozogtam simán, elláttam a babát, másodjára kicsit nehezebb volt, de ez ilyen. Nem vagyunk egyformák, mást jobban megvisel, de nem kell egyetemleges igazságként leírni, hogy maga a pokol. Sajnálom, aki úgy élte meg, nem vitatom el tőletek a fájdalmatokat, de akkor cserébe el kellene azt is fogadni, hogy másnak meg abszolút nem volt szörnyű. Ugyanúgy fel kell dolgozni ezt nektek, mint egy traumás szülést. Nekem pl a másodikat kell feldolgozni, nem a császár része miatt. Ha lesz harmadik, szerintem esélyem sem lesz ebben az országban hüvelyi szülésre. Ezt is fel kell dolgozni újra. Mindenkinek megvan a maga keresztje, nem kevésbé fontos a másikénál.
ápr. 16. 09:00
 16/17 anonim válasza:
Hány éves vagy???
máj. 9. 15:35
 17/17 A kérdező kommentje:
36 éves vagyok. Halistennek , jobb a helyzet , van hogy előjönnek ezek a gondolatok de alapjában véve nem terhelnek le úgy . Bízok benne hogy mindne jó lesz ,a babám egészsége a legfontosabb.
máj. 10. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!