70 éves nyugdíj korhatár lesz?
Figyelt kérdés
#nyudijkorhatár
júl. 25. 07:53
1/11 anonim válasza:
Remélem addigra polgárháború lesz és eltakarítjuk a komcsikat, akik rendszernek hazudott váltás óta szívatják magyarokat.
2/11 anonim válasza:
Rekord kevés gyereket vállalnak a magyarok a Fidesz rezsim alatt.
Ezt azt jelenti hogy annyira társadalmilag és anyagilag bizonytalannak érzik az életüket hogy 20 évre sem mernek elköteleződni egy gyerekvállalás miatt.
Nincs aki eltartsa majd a nyugdíjasokat. A magánnyugdíjakat már lenyúlta a Fidesz kormány. Most az jön, hogy ameddig lehet, előrehaladott demencia lesz a felső korhatár, munkában tartják az időseket.
Egy társadalmi csőd, amit összehozott Orbán a korrupcióval összeharácsolt hatalma érdekében.
6/11 anonim válasza:
Azokbak kellene felemelni, akik még mindig elmennek szavazni ezekre a komcsikra és leszármazottaikra. Nem kellet volna lecigányosítani az országot, teszetek volna azokat támogatni akik a rendszernek hazudott váltásnál a munkát választották a bűnözés helyett.
7/11 anonim válasza:
Milyen kis optimista vagy.
Lesz az 90 is...
8/11 anonim válasza:
Ez amúgy általánosságban jellemző a fejlett országokra, hogy kevés gyereket vállalnak, a népességük a migráció miatt nő.
9/11 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem a "független" hiradó.hu írta meg valamilyen ismeretlen szerző. Ezek után csak az a kérdés hogy a propaganda emiatt is kit fog majd hibáztatni. Elképezhetőnek tartom hogy egy Jobbikos politikus nyújtja be /láttunk már ilyent/ és csak tévedésből fog igent nyomni rá az összes fideszes képviselő, ld.. fővárosim közgyűlés szavazás....
júl. 26. 05:37
10/11 anonim válasza:
Emeljék meg azoknak, akik elhárnak szavazni a volt komcsikra. Engem hagyjanak ki ebből épp eleget szívtam, a szüleim adóssága miatt amit nekem kellett visdza fizetnem helyettük, nem is lett gyerekem, mert nem volt mire, és mivel fehér bőrű vagyok még az állam se támogatot, sőt állami alkalmazottként szarért húgyért dolgoztatot. Míg az elvtársak és maffiózó haverjaik az állami vagyont herdálták, meg a hitelekből befolyt összeget nyúlták le, a cigányokat támogatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!