Orbánt már lehet államférfinak hívni?
Figyelt kérdés
Azért elég sokat tett az országért. Szerintem már van olyan szinten mint Csörcsil vagy Ejzenháöver. (Nem tudom hogy kell leírni a nevüket, magyar vagyok nem külföldi)júl. 24. 19:11
21/28 anonim válasza:
#20 Miért? Brüsszel legyőzte Orbánt? A szövetségesük ellen harcolnak?
22/28 anonim válasza:
Petön után szabadon :) Hogy a faxba tudtál ide regelni ekkora informatikai ismerettel? Vagy a karmelitában csinálták a regedet? Nem kell ahhoz lángésznek lenni hogy rákeres ezekre a nevekre a googl-n és kijelöl-bemásol. De így legalább értem a négy cikluson átívelő kétharmadot :) Ilyen emberekkel nem lehet nehéz :)
23/28 anonim válasza:
#3 mondjuk annyit tett, hogy ellopta az országot ;)
#16 majd akkor is gondolj az örömködödésre amikor estleg bezúzzák a komcsi búrád ;) érnek a dolgok.
24/28 anonim válasza:
Brüsszel gonosz
Viktor szép
A forint árfolyamán
Nincsen fék
🤑🤑🤑
25/28 anonim válasza:
Nálam az államférfi az országát képviseli, Viktor a nem rászavazókat nem tekinti magyarnak, sőt egyenesen hazaárulónak.
Továbbá egy államférfi a jövőbe tekint, ha kell most hoz egy olyan intézkedést, ami nem fog tetszeni a népnek, de az idő később őt fogja igazolni.
Ez Viktorra szintén nem igaz, mert ő csak olyat csinál, amit előtte lemérnek, hogy mit szól hozzá a magyar nép.
Kijelenthető, hogy Orbán nem államférfi, 2010-ben megkapott mindent, hogy azzá válhasson, de ő ezt nem akarta, egy hatalmas csalódás Viktor.
26/28 anonim válasza:
Bár szeretne Orbán államférfi lenni, de soha nem lesz az, mert egy morális hulladék, egy öncélú, megosztó pöcegödör.
27/28 anonim válasza:
Azért még ne nevezzük annak. Ha nem lopna, meg nem lenne korrupt, akkor talán lehetne annak mondani, de addig ne említsük államférfinak, amíg a népét kihasználja.
28/28 anonim válasza:
27 - "Ha nem lopna, meg nem lenne korrupt" - akkor már halott lenne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!