Orbánt már lehet államférfinak hívni?
Figyelt kérdés
Azért elég sokat tett az országért. Szerintem már van olyan szinten mint Csörcsil vagy Ejzenháöver. (Nem tudom hogy kell leírni a nevüket, magyar vagyok nem külföldi)júl. 24. 19:11
1/28 anonim válasza:
Bárminek lehet hívni, attól még nem az.
Azok, akiknek a nevét megpróbáltad említeni, most joggal forognak a sírjukban.
2/28 anonim válasza:
Matyas Orban Viktor Kiralynak illendo.
3/28 anonim válasza:
Konkrétan mi az a sok minden, amit tett az országért?
4/28 anonim válasza:
Orbán sokáig volt az ország vezető politikusa , de az összefogás helyett a széthúzást választotta egyéb hibái mellett, van egy két értelmes döntése de sok rossz is, ennyi.
5/28 anonim válasza:
Orbán Magyarország szégyene - persze csak a kérdező után...
6/28 anonim válasza:
Szabad országban annak hivod a közszereplőt, aminek akarod, akár ocsmány, nyomoréknak is, aki pedofil bűnözőket menteget.
De, attól, hogy államférfinak nevezed, még nem lesz az, csak egy köztörvényes hazaáruló, bűnöző.
8/28 anonim válasza:
7, mi az, hogy beke? Bekebelez? Bekajál?
9/28 anonim válasza:
Béke misszió azt Magyarországon meg háborús veszélyhelyzet van érvényben:D
10/28 anonim válasza:
Kifejtenéd, hogy konkrétan mit tett az országért?
Én valahogy csak az egészségügy, oktatás, közlekedés, gazdaság, és nemzetközi kapcsolatok tönkretételére emlékszek. 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!