Orbánt már lehet államférfinak hívni?
Figyelt kérdés
Azért elég sokat tett az országért. Szerintem már van olyan szinten mint Csörcsil vagy Ejzenháöver. (Nem tudom hogy kell leírni a nevüket, magyar vagyok nem külföldi)2024. júl. 24. 19:11
11/28 anonim válasza:
Az EU legszegényebb tagországává tette Magyarországot, ami azért megsüvegelendő teljesítmény szerintem.
12/28 anonim válasza:
Orbán annyira államférfi mint egy átoperált férfi nő, bár az átoperált még mindig közelebb áll hozzá.
Orbán egy populista hazaáruló aki az országot az oroszoknak és a kínaiaknak kiszolgáltatta elárulva a szövetségi rendszerünk tagjait is.
Elkurcsány telex riportban azt mondta jól szolgálja a hazáját, még az is valóságosabb mint a potrohos államférfinek nevezése.
13/28 anonim válasza:
A közlekedéssel nincs gond max az utak minőségével no az katasztrófa.
A többi stimmel 10.
14/28 anonim válasza:
13, ajánlom a legközelebb induló Volán, vagy MÁV járatot és világok fognak megnyilni eme vélemény után.
15/28 anonim válasza:
Peldaul Lazar habot vert hogy miert fizetjuk nagyobb/ugyanazt az osszeget a narancsert a fantaban %-ban merve, mint pl gorogorszagban 20%? Vagy Olaszorszagban?
16/28 anonim válasza:
Tetszik, hogy alig egy hónapja volt a legutóbbi választás de ti már most annyira szenvedtek, hogy itt hisztiztek mindenen. Mi lesz még itt egy év múlva?
Öröm nézni a kínlódásotokat.
18/28 anonim válasza:
Érdekes, nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy a kormánypárt szavazói kínlódnak.
19/28 A kérdező kommentje:
Már így is többet tett az országért mint Gyurcsány!! Mert Csörcsil anno nem 1 nyertes háborút hagyott a háta mögött Hitller ellen? Orbán is legyőzte Brüsszelt. Vagy ott van példaként még Petön. Ő is világháborút nyert.
2024. júl. 24. 21:11
20/28 anonim válasza:
19 - Orbán legyőzte Brüsszelt? A szövetségesünket?
Hogy ez a dagadvány mekkora harcos???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!