Akik azt mantrázzák, hogy "addig nincs baj, amíg a plázák tele vannak", mit szólnak hozzá, hogy tényszerűen nincsenek? Csődhullám van.
Ezt én is meg tudom erősíteni, a Duna Pláza például elég szellem tanya. Azok a plázák amik a belvárosban, vagy dél-pesten vannak, azok pedig tele vannak kisebbségiekkel, és olyan szakadt arcokkal, akik szemmel láthatóan nem fogyasztani jönnek, hanem szimplán nincs pénz nyaralni.

nem fogod tudni őket meggyőzni, bár 2 millió ember nem tud normálisan kajálni meg napról napra él, még mindig ez az elfogadott szöveg.
én Dublinban élek már hálégnek nem a pöcegödörben

A hires, Balaton, tök üres. Több strandon is voltam az Északi parton, úgy néz ki jelenleg, hogy magukon a strandokon, vannak strandolók, az kétségtelen, de, még szombaton, vagy vasárnap délután érkezve is találsz magadak árnyékos részt, mert annyira kevesen vannak. A büféknél, sehol sem kellett 5 percnél tovább sorban állni, de többnyire inkább sorba sem kellett állni, mert nem volt sor. A parkolók, hát, azok nem voltak dugig. És, ami a legfurább az egészben, hogy a 71-es főút, akármikor mentünk rajta, csont üres volt. Alig volt rajta forgalom és, ha feljöttél a parttól, elég volt pár utcát, üres területeket, éttermeket láttál, hogy a tó melletti kis falukról, amik évekkel ezelőtt, mozdulni nem lehetett szinten tele voltakról ne is beszéljek, lélek nem volt sehol.
A vizben vannak, de korántsem akkora tömeg, mint páréve.

4! igen, de miért? Nem azért mert akkora nyomor lenne, hanem mert sokan járnak inkább hipermarketekbe, meg rengetegen rendelnek online. Meg mert a munkaerő is drágább!
A kocsmák miért zárnak be sorban? Mert a nagyáruházban olcsóbb megvenni az italt, ugyanis nem kell kifizetni a pultos bérét, a villanyszámlát stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!