Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik azt mantrázzák, hogy...

Akik azt mantrázzák, hogy "addig nincs baj, amíg a plázák tele vannak", mit szólnak hozzá, hogy tényszerűen nincsenek? Csődhullám van.

Figyelt kérdés

[link]

Ezt én is meg tudom erősíteni, a Duna Pláza például elég szellem tanya. Azok a plázák amik a belvárosban, vagy dél-pesten vannak, azok pedig tele vannak kisebbségiekkel, és olyan szakadt arcokkal, akik szemmel láthatóan nem fogyasztani jönnek, hanem szimplán nincs pénz nyaralni.

2024. júl. 23. 11:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
1%
Ha még a kisebbségnek is van pénze plázázni, akkor aztán tényleg nincs baj! Az, hogy te találgatsz, hogy azok nem fogyasztani mentek oda, szélsőségesen rasszista és kirekesztő, szégyelld magad! Több pénzük van azoknak, mint gondolnád!
2024. júl. 23. 11:29
 2/23 anonim ***** válasza:
26%
Attól függ, hogy milyen időpontban.
2024. júl. 23. 11:31
 3/23 anonim ***** válasza:
74%
A Duna Plázának betett a Westend. Az összes boltnak meg a netes vásárlás lehetősége.
2024. júl. 23. 11:34
 4/23 anonim ***** válasza:
89%
Aki nem burokban él, az érzékeli, hogy rengeteg üzlet bezárt az elmúlt években.
2024. júl. 23. 11:35
 5/23 anonim ***** válasza:
60%

nem fogod tudni őket meggyőzni, bár 2 millió ember nem tud normálisan kajálni meg napról napra él, még mindig ez az elfogadott szöveg.

én Dublinban élek már hálégnek nem a pöcegödörben

2024. júl. 23. 11:42
 6/23 anonim ***** válasza:
22%
5: Akkor kommentelj inkább valami dublini oldalon, senki nem kíváncsi rád.
2024. júl. 23. 11:43
 7/23 anonim ***** válasza:
82%
Mi felvidékről szoktunk átjárni Ózdra. Nálunk tele vannak az üzletek, ott meg mintha zombiapokalipszis lenne.
2024. júl. 23. 11:45
 8/23 anonim ***** válasza:
36%

A hires, Balaton, tök üres. Több strandon is voltam az Északi parton, úgy néz ki jelenleg, hogy magukon a strandokon, vannak strandolók, az kétségtelen, de, még szombaton, vagy vasárnap délután érkezve is találsz magadak árnyékos részt, mert annyira kevesen vannak. A büféknél, sehol sem kellett 5 percnél tovább sorban állni, de többnyire inkább sorba sem kellett állni, mert nem volt sor. A parkolók, hát, azok nem voltak dugig. És, ami a legfurább az egészben, hogy a 71-es főút, akármikor mentünk rajta, csont üres volt. Alig volt rajta forgalom és, ha feljöttél a parttól, elég volt pár utcát, üres területeket, éttermeket láttál, hogy a tó melletti kis falukról, amik évekkel ezelőtt, mozdulni nem lehetett szinten tele voltakról ne is beszéljek, lélek nem volt sehol.

A vizben vannak, de korántsem akkora tömeg, mint páréve.

2024. júl. 23. 11:46
 9/23 anonim ***** válasza:
77%
Én nem értem, hogy attól, hogy a Fidesz szétlopja az országot, miért érzik úgy a választói, hogy azt értük lopják el. Még az sincs, hogy visszaosztanak belőle. Adnak pl. 150 000 forintot egy évben, adókba meg Fideszes inflációba meg beszednek tőlük 180-200 000 forintot. Csak ott kapsz egy egyszeri összeget, ők meg apródozva felcsipegetik a pénzed.
2024. júl. 23. 11:52
 10/23 anonim ***** válasza:
37%

4! igen, de miért? Nem azért mert akkora nyomor lenne, hanem mert sokan járnak inkább hipermarketekbe, meg rengetegen rendelnek online. Meg mert a munkaerő is drágább!

A kocsmák miért zárnak be sorban? Mert a nagyáruházban olcsóbb megvenni az italt, ugyanis nem kell kifizetni a pultos bérét, a villanyszámlát stb.

2024. júl. 23. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!