Az,hogy a "naplopás" bűn és rossz, azt csak a bolsevikok találták ki?
Figyelt kérdés
Én például a bolsevik irodalom szerin naplopó vagyok.
Azért, mert diplomával, szellemi munkát végzek és a 8 órából dolgozok effektíven 3-at.Ennek ellenére, a fizetésem jelentősen meghaladja az átlagbért.(nem a mediánbért)
Viszont, az ún "naplopás", még a bolsevik irodalmak, sőt az ideológia megjelenése előtt az előkelő réteghez tartozott.
2024. júl. 21. 20:21
1/4 anonim 

válasza:

A szocializmusban volt csak igazán naplopás.
2/4 anonim 

válasza:

Nem, a naplopás valóban bűn. De úgy hogy dolgozol nem lopod a napot, ki-ki maga érdeme szerint dolgozik. Sikeres vagy a szakmádban és megteheted hogy kevesebbet dolgozol mert így is megélsz, ez nem naplopás.
3/4 anonim 

válasza:

Nem. A bolsevikok mint én lényegesen az átlag, nem a medián bér fölött keresnek, így egyszerűen lefingják a dipólusúakat.
4/4 anonim 

válasza:

"A szocializmusban volt csak igazán naplopás."
Kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!