Nem ciki az, hogy vissza vigyük a pet palackokat mint a csövesek?
Figyelt kérdés
Aztán velük álljunk ott sorban pljúl. 21. 19:44
11/19 anonim válasza:
Amikor mész vásárolni, nem olyan nagy ügy visszavinni, mármint ha otthonról indulsz. Bár mondjuk vannak, akik folyton rendelnek... Azoknak a kiszállító el is fogja szállítani az üres palackokat?... Ezt a részét is megoldhatnák akkor már...
13/19 anonim válasza:
"Eddig is voltak, csak a hozzád hasonló idióták eddig sem értették, hogy mit kell beletenni."
Ezt mondjuk én sem értem. Ha beleteszi pontosan oda mintha nem. Akkor meg mi értelme?
14/19 anonim válasza:
"Ha beleteszi pontosan oda mintha nem."
Ennek a mondatnak csak szerintem nincs értelme?...
15/19 anonim válasza:
#10 Hétig 2 pet palack az egy évre 100x52.. messze a 30k. Matekból nem voltál jó?
16/19 anonim válasza:
Nálunk a spar mögött a szemétlerakó mellett kapott helyet a gép. Nem mindig működik, ha igen, akkor csak sokadik próbálkozasra veszi be a flakonokat, de legalább büdös van, amíg a sorban állunk!
17/19 anonim válasza:
Nem ciki, szétvágom szikével, kilapítom, és megy a vegyes hulladékba.
19/19 anonim válasza:
Eddig sem használtam ilyen palackot, de tuti nem vinném vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!