Az ilyen Bayer Zsolt félékre még figyel valaki? Nem ciki egy ilyen bunkó tahónak a tüntetésére kimenni?
Figyelt kérdés
Személy szerint egy szobában se lennék azzal a mocskos szájú propagandistával. Attól félnék hogy elrohadnak az agysejtjeim a közelében.2024. jún. 14. 17:05
1/3 anonim válasza:
Kizárólag a Fideszes nyugdíjasok foglalkoznak még vele.
2/3 anonim válasza:
Engem már az is zavar, hogy egy országban vagyok kénytelen élni vele.
3/3 anonim válasza:
Nem foglalkozom vele. Egyetlen fidesz közelivel, egyszerűen nem érdekel, ahogy pl. a 444 csinált interjút rogánnal, hát engem nem érdekel. S a Telex is csinált interjút Gulyás Gergővel, az sem érdekelt. Mondjuk egy pár Pesty László interjút megnéztem, az az ember nem undorító, van benne jó szándék, nem tipikus fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!