Fideszesek szerint elfogadható, ha valaki gyenge pillanatában bántalmaz egy gyermeket?
Fidesz tag Pócs János nyilatkozata szerint, ez számára elfogadható.
Kiváncsi leszek marad e a fidesznél.
Nem tudom, miért kell hazudni...
Nem mondta, hogy számára elfogadható. Azt mondta, hogy "gyengébb pillanata" volt az edzőnek, és ezért csinálta, és én ezt a véleményt el is tudom fogadni, viszont akinek BÁRMIKOR AZ ÉLETÉBEN olyan gyenge pillanta van, hogy egy gyereket úgy felrúg, hogy 180 fokot fordul a saját tengelye körül, attól EL KELL TILTANI A GYEREKEKET, amit már megtettek a karatésok.
Pócs egyébként sokkal jobban járt volna, ha csöndben marad, abban úgyis nagy rutinja van.
"Ha a gyerek rászolgált, akkor igen."
Te Mi Hazánk szavazó vagy, miért válaszolsz itt? Bocsánat közben rájöttem, a szatelitpárt szavazói lényegében fideszesek ugyanúgy.
Nem vagyok Mi Hazánk szavazó. Különben meg az válaszol, aki akar. Nem Fideszeseknek szól a kérdés.
Különben meg te miért válaszolsz itt, Szocdem Csicska Olivér?
Hivatalosan (sajtótájékoztatókon) nem.
Valójában igen, sőt, imádják, ha gyerekeket bántanak, ez az erőszak legkedvesebb formája a számukra (mert a legkiszolgáltatottabb áldozatokkal történik).
Gyermek és asszony verve jó, fideszes szemmel. A vak komondoros polgármestert is visszaválasztotta ez a csőcselék...
Ha kinyírja valaki a családod, nem elfogadható számodra, hogy minimum egyet beversz az illetőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!