Kinek adtok igazat a Puzsér - Ábrahám Robi párharcban?
24:
Nem a 23-vagyok, de azt tegyük hozzá hogy Márk egyelőre vádlott, még bármi lehet, nem mondhatunk semmit biztosra, már önmagában etikátlan volt az is, hogy tüntettek a lakása előtt.
24-es vagyok. Természetesen én se állítom, hogy a fentiek BIZTOSAN igazak, egyelőre csak vád van.
A megérzésem szerint valószínűleg igazak ezek a vádak. Lakatos elmenekült külföldre, azt se tudjuk hol van. Valószínűleg keresi azt az országot, ahol nincs kiadatás Magyarország felé. Ha biztos ártatlan lenne, inkább itthon maradt volna, tagadna. Másrészt 2008-ban már rendőrségre került egy hasonló ügy vele kapcsolatosan, ahol úgy tudom, nem sikerült bizonyítani az ügyet és emiatt megúszta.
Természetesen nem rágalmazok senkit.
Hol a fxdzban van Lakatos?! Ez már rég nem fidesz- ellenzék dolog.
Én gyűlölöm Orbánt és Gyurcsányt is, de nem lettem Tisza párti. Hol van Magyar Péter a témában? Mi a szar történik???
Ez most nem pártpolitikai ügy. Ezt az embert fel kell kutatni, bíróság elé kell állítani. Ezek nagyon súlyos vádak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!