Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek adtok igazat a Puzsér -...

Kinek adtok igazat a Puzsér - Ábrahám Robi párharcban?

Figyelt kérdés
És miért?

júl. 21. 18:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
51%
Én Puzsér Róbertnek adok igazat. Elutasítom a fizikai erőszak minden formáját. Továbbá elutasítom az ostobaságot, a műveletlenséget, a bűnözést, a rosszindulatot, a propagandát, a szavahihetőség hiányát. Ábrahám Róbert (Rostás Tibor) mindegyik felsorolt tulajdonsággal rendelkezik. Egy aljas, propagandista szélhámosnak tartom.
nov. 6. 11:33
 22/28 anonim ***** válasza:
81%
21.: Azért az elmúlt hetek eseményei alapján vannak értékes tulajdonságai is. Nagyot nőtt a szememben, amióta Lakatos Márk ügyeit kezdte leleplezni és a pedofilhálózatot akarja felgöngyölíteni.
nov. 6. 11:47
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
22-es de hát Lakatos Márk annyira pedo, mint amennyire Orbán Viktor becsületes. Semennyire!
nov. 6. 14:21
 24/28 anonim ***** válasza:
23.: Tehát szerinted rendben van kiskorú állami gondozott fiúk prostituálása, adás-vétele és szexuális kényszerítése. Elég fura egy értékrended van.
nov. 6. 20:38
 25/28 anonim ***** válasza:

24:

Nem a 23-vagyok, de azt tegyük hozzá hogy Márk egyelőre vádlott, még bármi lehet, nem mondhatunk semmit biztosra, már önmagában etikátlan volt az is, hogy tüntettek a lakása előtt.

nov. 6. 22:09
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

24-es vagyok. Természetesen én se állítom, hogy a fentiek BIZTOSAN igazak, egyelőre csak vád van.

A megérzésem szerint valószínűleg igazak ezek a vádak. Lakatos elmenekült külföldre, azt se tudjuk hol van. Valószínűleg keresi azt az országot, ahol nincs kiadatás Magyarország felé. Ha biztos ártatlan lenne, inkább itthon maradt volna, tagadna. Másrészt 2008-ban már rendőrségre került egy hasonló ügy vele kapcsolatosan, ahol úgy tudom, nem sikerült bizonyítani az ügyet és emiatt megúszta.

Természetesen nem rágalmazok senkit.

nov. 6. 22:22
 27/28 anonim ***** válasza:

Hol a fxdzban van Lakatos?! Ez már rég nem fidesz- ellenzék dolog.

Én gyűlölöm Orbánt és Gyurcsányt is, de nem lettem Tisza párti. Hol van Magyar Péter a témában? Mi a szar történik???

nov. 6. 23:55
 28/28 anonim ***** válasza:

[link]

Ez most nem pártpolitikai ügy. Ezt az embert fel kell kutatni, bíróság elé kell állítani. Ezek nagyon súlyos vádak.

nov. 7. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!