Mi ez a Püzsér & Ábrahám Róbert verekedés?
Figyelt kérdés
Most a hírekben olvasom, hogy ez a két ember egymásnak ment fizikailag. Amit leíratak a médiában azt szerintem nem a legelejétől szól. Nem értem a vita lényegét. Nem igazán követhető az egyik lépésből a másik. Miért is estek egymásnak?júl. 20. 15:03
3/14 anonim válasza:
Nem egymásnak mentek hanem az agresszív primitív suttyó megafonos bevert Puzsérnak, ő meg feljelentette. Eddig terjed a jobboldaliak értelmi szintje.
De látom már megy itt is a ferdítés.
4/14 anonim válasza:
a google még nem használtad soha eddig életedben?
mi van már a gyerek kigáncsolós nem nagy téma ?
5/14 anonim válasza:
Bunkó paraszt megafonos verekszik, a szokásos primitív megnyilvánulás.
6/14 anonim válasza:
Semmilyen verekedés nem volt.Hol hallottál ilyet? Vadhajtások?
7/14 A kérdező kommentje:
Hát ez bizony igazán szomorú, hogy ölre mentek. Most miután két békepári erősen nemzeti miniszterelnökre rálőttek, rákapcsoltak. Mosdjuk ez hogy nem határolódottak el a merénylettől a liberális véleményvezérek, így úgymond szabad utat engedtek. Jól értem?
júl. 20. 15:27
9/14 anonim válasza:
Kapcsolatban voltak, megcsalták egymást, összeverekedtek.
10/14 anonim válasza:
A Fidesz és kegyeltjei szép lassan eljutnak oda, hogy fizikálisan is meg kell semmisíteni az ellenzéket, ezek és az ellenzéki embereket, ezek az első lépések. Közben bőszen listáznak is.
Nem lepődnék meg, ha egyre több hasonló támadás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!