Ez lenne rezsiszilárd Argentinája?
A VB győzelem után Németh Szilárd úgy nyilatkozott, hogy egy fehér és keresztény értékrenddel rendelkező európaias ország.
A győztes csapat ünnepléséből végül tömegverekedés lett, a csapatot is ki kellett menekíteni. A győzelmet ünneplő tömeg egymásnak esett, olyan halálos tömegverekedés lett az ünneplésből mint nemrég a vereséget szenvedő marokkóiaknál.
Tehát ez lenne az a fehér és keresztény Argentina?
én nem értettem, hogy argentína ha fehér is meg keresztyén is, mitöl képviselne európai értékeket?
Németh Szilárd rezsinembiztos úr össze-vissza beszél. Bugyuta fajankó. Még azt sem tudja folyékonyan felolvasni amit elöre megírtak neki. Szerintem Mészáros Lörinccel járhattak azonos szintü kommunikációs képzésre.
Nyilván ez nem folyamatos esemény egyszeri a VB ünneplés miatt.
Egyébként egy folyamatosan államcsőddel küzdő szegény ország. Ja és nem fehér hanem mesztic.
Közbiztonság katasztrofalis, etc.
Pacal Sziszi nem a legélesebb kés a fiókban.
Leginkább azért tartják, hogy Kósa Lajos, meg a többiek okosabbnak látszódjanak.
Erre pedig tökéletesen alkalmas.
Milyen szerencse, hogy a Fradi szurkolók utálnak verekedni, autókat rongálni, gyújtogatni, köveket, sörös üvegeket dobálni a rendőrökre.
Ha a látszat ellenére Argentína mégse lenne annyira keresztény és békés, legalább van egy Fradi szurkoló táborunk amire büszkék lehetünk. És őket bárhová ki lehet küldeni, annyira jól tudnak viselkedni. A japán szurkolókhoz hasonlóan az első dolguk a meccs vége után, hogy összeszedjék a szemetet a lelátókon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!