Nem szànalmas hogy ezekutàn a fideszesek szerint mèg mindig minden rendben van?
A vàlaszaikat is előre leìrom hogy nekik ne kelljen:
1. Nincs is semmi baj, tele vannak a plàza parkolòk, mindenki dőzsöl ès fogyaszt!
2. A magyarok megtakarìtanak, nem fogyasztanak.
3. Az ellenzèk alatt kètszer ennyi bolt zàrna be!
4. Porfoliò, meg se nyitom.
5. Sìrjatok libsik!
6. Ezèrt lesz 2026-ban is kèthatmad!
7. Ez azèrt van mert a mocskos korrupt Brüsszel nem ad pìnzt!
8. Èn 5 milliò forintot keresek, engem ez nem èrint, nem èrdekel, lesz rom.
Egyre szélesebb a szegények rétege.
Nyilván a szegények között sok a kiszolgáltatott, buta ember, akiket propagandával és alamizsnával (krumpli, közmunka) meg lehetett venni.
"Egyre szélesebb a szegények rétege."
Mire alapozod ezt a kijelentést?
14 évvel ezelőtthöz képest is?
Vannak típusaik? Nem is tudtam.
És az egyes típusú megafonos az melyik?
#15 "1. Nincs is semmi baj, tele vannak a plàza parkolòk, mindenki dőzsöl ès fogyaszt!"
Ott van a kérdés leírásában. Gondolom el sem olvastad. XD
Elolvastam, de azokat te a fideszesek típusainak írtad, engem meg megafonosként aposztrofáltál. Ezek szerint te nem teszel különbséget a fideszesek és a megafonosok között?
#18 Látom nem sikerült elolvasni a cikket. Mert az emberek nem költenek. Konkrétan le van írva az ok, de ne zavarjon. XD
Még a plázákban is ez megy. Ott aztán a sarki kisboltok szoktak nyitva lenni, hiszen olyan olcsó a bérleti díj :D
"Mert az emberek nem költenek."
Az emberek még mindig többet költenek, mint a Fidesz kormányzások előtt.
Engem miért aposztrofáltál egyes típusú megafonosként, mi az oka?
Arra meg még mindig várom a bizonyítékot, hogy több szegény van manapság Magyarországon, mint 14 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!