Varga Judit: “amikor hazajöttünk már Brüsszelből, és én államtitkár lettem, később pedig miniszter, akkor ő általában arra tekintettel kapta meg az állását, hogy én ebben a pozícióban vagyok” - ez rendben van, Fideszesek?
3:
Értem a véleményedet. Fideszes vagy egyébként?
@3 Nem igaz, nem az egész világ működik így, csak Magyarország, meg Oroszország, meg az összes többi nepotista autokrata pöcegödör a világon. Nyugati, normális országokban egyáltalán nem így működnek a dolgok. És igen, azt jól látod, hogy főként a fidesz miatt van ez. De az egyáltalán nem biztos, hogy más is ugyanezt az idejétmúlt nepotista, félfeudális rendszert akarná üzemeltetni. A kiskirályok kora már lejárt.
Ha meg mégis ezt erőltetné az új is, akkor azt is el kell zavarni a fenébe, hiszen erről szól a demokrácia. Ha valaki nem azt csinálja, amire megszavazzuk, akkor az kotródjon máshová főnököt játszani.
"Mert a valo eletben ez nem igy mukodik? Barmilyen munkahelyen??? Gondolkozzunk mar el istenem"
Nem, normális helyen nem. Az én melóhelyemen erre külön figyelnek és figyelembe veszik, hogy ilyen ne legyen.
7
Dehogy látott a jövőbe. Ugyanez ment akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!