A szolnoki kalandparkban miért rúgta fel a felügyelő a gyereket?
"17: ez egyfelől nem volt vicces."
Dehogynem. Pont az benne a vicces hogy ennyire benyalsz mindent és full komolyan veszed.
"Másfelől: manapság annyi a degenerált, akik teljesen komolyan írják le a legnagyobb baromságokat, hogy már nem lehet tudni, ki próbál humorizálni, és ki nem."
Azért lehet ám érezni.
#14 (17:15) vagyok. Ismétlem, iróniának szántam.
Kb.1-1,5 éve egy másik kérdés kapcsán azt írta valaki, hogy már az óvodában el kellene kezdeni az alaki kiképzést, azaz sorakozó, jobbra/balra át, egyszerre lépés, stb.
Tavaly nyáron egy játszótéren láttam három gyereket. A legnagyobb kb. 12 éves lehetett, egy műanyag géppisztoly volt a vállán, és egy pisztoly a kezében, csúszdázás, mászókázás közben. Egy kb. 6 éves fiúval együtt mentek el, a kisebbik övében pisztoly volt. Külön ment el egy kb. 10 éves kislány, aki nagyon hasonlított rájuk, nála is puska volt.
Ezek persze a szülőszobára vonatkozó bejegyzésemből nem derülnek ki, de befolyásoltak abban, amit írtam.
"9 téged kéne összeverni sőt szerintem hívd magadra a rendőröket (lehetőleg a Telet) és indulj meg késsel feléjük."
Nyilván nem kéne senkit sem összeverni de nem gondolod hogy a bűnözők manapság túl sokat megengednek maguknak és a rendőröknek nulla tekintéje van? Szerinted ez úgy normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!