Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szolnoki kalandparkban...

A szolnoki kalandparkban miért rúgta fel a felügyelő a gyereket?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, nem gondolom hogy egyáltalán létezhet olyan ok ami miatt helyes ezt tenni egy 7 éves védtelen gyerekkel, de érdekel hogy mégis mi volt ennek az előzménye? Vagy mit "vétett" az a szerencsétlen kissrác?
2024. júl. 19. 15:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
4%

"Ha jól tudom, az volt a probléma, hogy nem mert valahova felmászni."

Akkor még jogos volt a felrúgás. Épp a jövő frontkatonáit neveljük ki. Hogy várod el tőle hogy meghaljon a hazájáért ha attól maga alá reccsint ha fel kell mászni valahová? Egyáltalán milyen katona lesz az ilyen?

2024. júl. 19. 16:16
 12/26 anonim ***** válasza:
89%

Mi az, hogy nem mászol fel kisgyerek? Kötelező táboroztató foglalkozás. Dirr neki :(

Sajnos látni, hogy ezt már rutinból csinálta. Egy karatemester tudja, hogy vana súlypontja, hol lehet úgy felrúgni hogy a nyaka fájjon, de ne látszon semmi nyoma a verésnek. Borzalmas számomra is, hogy egy ilyen nemes keleti kultúrán nevelkedett edző, aki gyerekekkel foglalkozott egész életében így viselkedjen velük. És senki sem szólt. Biztosan már rutinszerű volt

2024. júl. 19. 16:51
 13/26 anonim ***** válasza:
80%

#16 Ezt a "frontkatona" dolgot el kellene végre felejteni.

#12 Akkor is támogatnád, ha téged vernének össze? Lehet írni, hogy rosszindulatú vagyok, de nem hiszem, hogy lenne olyan autós, aki még soha se lépte át a záróvonalat. Ne azt válaszold, hogy csak akkor léped át a záróvonalat, ha nem látsz rendőrt!

2024. júl. 19. 16:59
 14/26 anonim ***** válasza:
28%
#18 Szükség van a frontkatonákra. Már a szülőszobában meg kell kezdeni a kiképzésüket.
2024. júl. 19. 17:15
 15/26 A kérdező kommentje:

"Szükség van a frontkatonákra. Már a szülőszobában meg kell kezdeni a kiképzésüket."

Nyilván csak szarkazmus, mint ahogyan a korábbi frontkatonás válaszai. Talán csak nem Randy Mars-ot köszönthetjük a southparkból sorainkban? :)

Nyilván valamennyi intelligencia szükségeltetik hozzá hogy ettől az egész háborús szarságtól a szarkazmus mély vermébe esett embereket felismerjük. Én is kezdek már ilyen lenni. Agyrém amit művelnek a gyökér politikusok a nagyotmondásaikkal.

2024. júl. 19. 17:54
 16/26 anonim ***** válasza:
64%

#6 & 7vagyok. Én írtam 17:15-kor az akkori #18-nak. Valóban iróniának szántam, de nem jött át.

A régi csasztuska szerint "akinek humora van, mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes".

2024. júl. 19. 18:08
 17/26 A kérdező kommentje:

"#6 & 7vagyok. Én írtam 17:15-kor az akkori #18-nak. Valóban iróniának szántam, de nem jött át.

A régi csasztuska szerint "akinek humora van, mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes"."

Pontosan erről beszélek. Az átlag olyan borzasztóan sötét mint a barlangban a vakond belső zsebe. Az iróniát, a szarkazmust az emberek többsége hírből sem ismeri és neked mennek holott lehet hogy alapvetően ugyanazt gondoljátok. Ezzel ölik meg amúgy a humort is. Tudomásul kéne venni hogy a humor attól humor hogy valaki megszívja a viccben és ezen nevetünk.. Olyan viccet nem lehet csinálni amin ne tudna valaki vagy valamilyen társadalmi csoport megsértődni. És ezek szavaznak.

2024. júl. 19. 18:43
 18/26 anonim ***** válasza:
66%

17: ez egyfelől nem volt vicces.

Másfelől: manapság annyi a degenerált, akik teljesen komolyan írják le a legnagyobb baromságokat, hogy már nem lehet tudni, ki próbál humorizálni, és ki nem.

2024. júl. 19. 20:35
 19/26 anonim ***** válasza:
61%
Pszichopata fideszes
2024. júl. 20. 18:56
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
14 gondolom te az a széljobber barom vagy akinek kussban járnak a gyerekei temmplomba és sörrel a kezében nézi a meccset miközben az asszony főz
2024. júl. 20. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!