Miért olvassák sokan a vadhajtásokat, amikor egy igénytelen trágya oldal?
18, de, létezik. Csak annyira elhajlott a politikai valóság, hogy az emberek itélőképessége teljesen megszűnt létezni.
Tisztelet a kivételnek, de a többség ma vakon hisz a politikának, a politikusoknak, úgy, hogy semennyire sem néz utána, annak, ami ellenőrizhető. Sőt, az igazolt tényeket is képesek kétségbe vonni, csakazért, mert a politikusok azt mondják.
"azon az oldalon a jobbszél sem haver, hiszen tőlük vehet el szavazatokat, mégi valamiért barátian állnak ehhez az ellenséghez"
Hát igen, van egy ilyen különbség a jobb meg a bal oldal között, hogy a jobbosok sokkal inkább tudnak összefogni, mint a balosok - amint az előválasztás után történtekből is láttuk...
#22 ????????? Én láttam már Döbrögizni, csüngőhasúzni az Orbánt itt szép számmal, mint ahogy a Toroczkait is rendszeresen nácizzák meg díszmagyarozzák. :DD
Az én tapasztalatom szerint a GYIK sokkal inkább baloldali (beleértve az adminokat is).
"a jobbosok utálják a jobbszélt rendesen"
Miért utálnák saját magukat? A jobbosokban benne van a jobbszél is.
A VH jobbos, és a jobboldal egységét akarja erősíteni, ezért nem fikázza a jobboldal egyik részét sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!