Hanyasra értékelnétek Orbán Viktorka 7B osztályos tanuló fogalmazását?
Szerintem egész felnőttesre sikerült, ha valaki azt mondja; hogy egy nyolcadikos írta, lehet h azt is elhinném!
A 3. pontban önmagát nem írta bele;
Az 5. pontban kifelejtette, hogy: "És persze én vagyok Trump kampányfőnöke";
A c, pont nagyon kacifántos.
Amúgy ez a Soros-terv része?
“Trump elnök úr” XDDD
Nem tudja, hogy Biden jelenleg az elnök?
ő egy nímand, nagyfokú feltünési viszketegségben szenved, ráadásul sorozatosan rosszul értékel helyzeteket,(lásd kovid kezelése) Hazudik lop csal uszít és reszket a hatalomért.
Amit most csinált annak semmi értelme nemvolt és ez semmit sem javít a háborús helyzeten ez csak orbánnak volt jó mert tetszeleghetett a "nagy béketeremtő" képében, és mint tudható ő ezért él-hal.
Kedves Viktor,
Svájcban a világ többi országa összeült Magyarország is és nagy többséggel megerősítették Ukrajna terüleri integritását és Szuverenitását.
Magyarán azt hogy soha az életbe nem fog a világ elfogadni olyan békét amiben az Oroszok ( így erőszakkal ) bármennyi területet is szerezhettek volna Ukrajnától.
( SIC: Szerintem is így helyes és igazságos - de ez most mellékes, nem az én véleményem számít. )
De a lényeg hogy ezt Magyarország részéről Szíjjártó is aláírta hogy bizony ez így van.
Putyin viszont nem enged sőt lassan haladnak előre a fronton.
Ennél fogva sajnos esély nincs bármiféle békére.
Ha elnök lesz Trump ha nem.
A világ országainak nagyrésze nem fogadja el területek átadását.
Putyinról a nemzetközi körözést háborús bűnök iatt nem fogják leszedni sohasem.
A Kínaiak meg elmehetnek a fenébe mert tolják fegyverrel, lőszerrel meg egyebekkel közben az Oroszokat.
Ez a kedvencem:
“1. Általános megfigyelés, hogy a katonai konfliktus intenzitása a közeljövőben radikálisan eszkalálódik.”
Mi ez a mondat? 😅
Mint amikor egy gyerek az összes frissen tanult idegen szót belepasszírozza egy mondatba, hogy választékosnak tűnjön, de a nagy igyekezetből komikus eredmény születik.
Magyarul sosem mondjuk, hogy valaminek az intenzitása eszkalálódik, mint ahogy jövőre vonatkozó jóslatokra sem mondjuk, hogy megfigyelés. Viktorka, hogy “figyelted meg”, hogy mi fog történni a jövőben? Időutaztál álmodban, kisapám? 😀
Ha meg a tartalmát nézzük: mi értelme az ilyen bennfenteskedő semmitmondásnak? Az ilyenek csak hiteltelenítik az elbeszélőt, mert rögtön az elején figyelmeztetik az olvasót, hogy itt most konkrétumok nélküli bullshitelés következik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!