A Momentumnak mikor lesz(nek) kompetens agrárszakpolitikusa(i), -egészségügyi szakpolitikusa(i), -gazdaságfejlesztési szakpolitikusa(i), -környezet- és természetvédelmi szakpolitikusa(i), -oktatásügyi szakpolitikusa(i), -rendészeti szakpolitikusa(i)?
Figyelt kérdés
Csak ilyen szakértők felvonultatásával lenne esélyük megerősödni.júl. 19. 02:12
21/36 anonim válasza:
15: konkrétan ott a link a programjukhoz, akkor most miről beszélsz?
22/36 anonim válasza:
#19 "Aki idáig elolvassa, kap egy üveg pezsgőt."
24/36 anonim válasza:
24: BP három legjobb polgarmestere közül 2 momentumos
25/36 anonim válasza:
#20 Èn hasonlìthatom mert én mindkèt szövegtípust szoktam olvasni, az átlag tájèkozatlan ès műveletlen jobberekkel szemben.
26/36 anonim válasza:
Abszolút duplanulla az egèsz Momentum nevü bolsevik horda. Vèlemènyeiknek, megszólalásaiknak kb annyi jelentösège, súlya van, mint a piszoknak a köröm alatt. Kispadról/nèzötèrröl beordibàlni mindig sokkal könnyebb, mint pályàn lenni ès focizni.
27/36 anonim válasza:
#17&26 Most már csak azt nem értem, miért a jobboldaliak a gyűlölködők.
28/36 anonim válasza:
26: ugyanezt gondolod a fideszről is 1998 előtt?
tudod, amikor kimentek a parlamentből a trianon-megemlékezéskor.
egyébként nem beordibálnak, mert van konkrét progrmajuk és ahol kerületet vezetnek, ott nagyon jól csinálják, tehát bizonyítják, hogy munkát is tudnak a jó ötletek mögé tenni.
29/36 anonim válasza:
#26 Se ötletük, Se programjuk nincs. Ha az emberek làtnànak bennük bàrmit, akkor nem 2, max 3 szàzalèkon lennènek. Ès ez nem úgy nèz ki, hogy emelkedni fog.
30/36 anonim válasza:
Elkövették a rétegpártok hibáját: elhanyagolták a vidéket. (Sokak szerint le is nézik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!