Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg háborúra készül a...

Tényleg háborúra készül a kormány azzal hogy sorra hívja be az egészségügyi végzettségű nőket hadikórház-felkészítő továbbképzésre?

Figyelt kérdés

Persze nem így hívják, de a továbbképzés taralma ez.

Az egészségügyi végzettségű, de nem az egészségügyben dolgozó nőket sorra hívják be egy kétnapos kötelező továbbképzésre, ahol az eddigiektől eltérően nem a szakterületüknek megfelelő tudást, hanem az elsősegélynyújtást és a háborús egészségügyi feladatok ellátását gyakoroltatják be velük. Ez számomra elég ilyesztő, mert azt sugallja, hogy ezek az állat politikusok tényleg háborút akarnak. Kétségtelenül a legjobb üzlet a háború és a politikusok kapzsisága is végtelen, tehát racionális oka van, de szívni a kisember fog. Most viszont, hogy már gyakorlatban is megkezdődött a háborúra való felkészítés alighanem nem tekinthetünk a kérdésre úgy, mint egy sima riogatásra.

2024. febr. 11. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:
38%

Kontinens szerte egyre több NEM POPULISTA politikus, vagy NEM POPULISTA kötődésű szakember mondja azt, hogy amennyibe Ukrajna elesne a jelenlegi formájában, azzal gyakorlatilag egyen út fog vezetni egy európai háborúhoz Oroszország által. Ezt mondta már magas rangú NATO főtitkár, német vezérakárki, most legutóbb a jelenlegi lengyel külügyminiszter.

Senki sem lát a jövőbe és senki sem tudja biztosan, hogy mi lesz, de én bevallom férfiasan, hogy félek, akár libsiség a félelem, akár gyávaság, akár felültem a ballipsi média vonatra, akár nem, sajnos nem úgy néz ki, hogy az a világ, ami 2020 előtt volt, visszajönne. És ami igérkezik, az meg nem néz ki túl jól.

Én félek.

2024. febr. 11. 10:20
 2/10 anonim ***** válasza:
22%

Ijesztő.

Ahogy az is, hogy írni nem tudókat lehet hergelni.

2024. febr. 11. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:
33%

2, ne haragúdj, de pontosan ilyen ijesztő dolgokat beszéltek a beszélő fejek az ukrán háború előtt: Oroszország nem olyan hlye, hogy...

Melyik a jobb? Homokba dúgva várni, hogy valamelyik EU-s ország is úgy járjon, mint Ukrajna egy nap, vagy félni, de felkészülni?

2024. febr. 11. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:
16%

#2es vagyok.

Senki nem mondta, hogy nem kell hadsereg. És személy szerint pl. sorkatonaság híve vagyok. De nem ilyen 2 éves hülyeségben gondolkozva, mint ami a szocializmusban volt, hanem alapvető készségek elsajátítása végett.

A kollektív katonai szövetségeknek meg nem vagyok a híve történelmi okokból.

És egy kérdés, rákereshető. Melyik ország idiótája is mondta, "ha akarnak, 2 órán belül a Balatonnál" vannak? Egyébként nincsennek.

2024. febr. 11. 10:52
 5/10 anonim ***** válasza:
10%
4, Ezt is Bayer Zsolt mondta?
2024. febr. 11. 10:54
 6/10 anonim ***** válasza:
17%

Bayer Zsólt hangján szólnak hozzád a hangok a kis buksidban?

2024. febr. 11. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:
13%
Természetesen
2024. febr. 11. 11:05
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

6, A Zsolt-ot rövi o-val.

Anyám szerint egyébként akkora a fejem, mint egy elefánté. Most mehetek hozzá vitatkozni, hogy nincs igaza.

2024. febr. 11. 11:09
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
Az nem fordulhat elő. Hiszen Orbán megígérte, hogy mi ki fogunk maradni.
2024. febr. 11. 11:10
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Elsőnek Zsótit akartam írni, ráadásul fonetikusan a családnevét.

Itt is lepontozhattok két rettegés között.

2024. febr. 11. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!