Tényleg háborúra készül a kormány azzal hogy sorra hívja be az egészségügyi végzettségű nőket hadikórház-felkészítő továbbképzésre?
Persze nem így hívják, de a továbbképzés taralma ez.
Az egészségügyi végzettségű, de nem az egészségügyben dolgozó nőket sorra hívják be egy kétnapos kötelező továbbképzésre, ahol az eddigiektől eltérően nem a szakterületüknek megfelelő tudást, hanem az elsősegélynyújtást és a háborús egészségügyi feladatok ellátását gyakoroltatják be velük. Ez számomra elég ilyesztő, mert azt sugallja, hogy ezek az állat politikusok tényleg háborút akarnak. Kétségtelenül a legjobb üzlet a háború és a politikusok kapzsisága is végtelen, tehát racionális oka van, de szívni a kisember fog. Most viszont, hogy már gyakorlatban is megkezdődött a háborúra való felkészítés alighanem nem tekinthetünk a kérdésre úgy, mint egy sima riogatásra.
Kontinens szerte egyre több NEM POPULISTA politikus, vagy NEM POPULISTA kötődésű szakember mondja azt, hogy amennyibe Ukrajna elesne a jelenlegi formájában, azzal gyakorlatilag egyen út fog vezetni egy európai háborúhoz Oroszország által. Ezt mondta már magas rangú NATO főtitkár, német vezérakárki, most legutóbb a jelenlegi lengyel külügyminiszter.
Senki sem lát a jövőbe és senki sem tudja biztosan, hogy mi lesz, de én bevallom férfiasan, hogy félek, akár libsiség a félelem, akár gyávaság, akár felültem a ballipsi média vonatra, akár nem, sajnos nem úgy néz ki, hogy az a világ, ami 2020 előtt volt, visszajönne. És ami igérkezik, az meg nem néz ki túl jól.
Én félek.
Ijesztő.
Ahogy az is, hogy írni nem tudókat lehet hergelni.
2, ne haragúdj, de pontosan ilyen ijesztő dolgokat beszéltek a beszélő fejek az ukrán háború előtt: Oroszország nem olyan hlye, hogy...
Melyik a jobb? Homokba dúgva várni, hogy valamelyik EU-s ország is úgy járjon, mint Ukrajna egy nap, vagy félni, de felkészülni?
#2es vagyok.
Senki nem mondta, hogy nem kell hadsereg. És személy szerint pl. sorkatonaság híve vagyok. De nem ilyen 2 éves hülyeségben gondolkozva, mint ami a szocializmusban volt, hanem alapvető készségek elsajátítása végett.
A kollektív katonai szövetségeknek meg nem vagyok a híve történelmi okokból.
És egy kérdés, rákereshető. Melyik ország idiótája is mondta, "ha akarnak, 2 órán belül a Balatonnál" vannak? Egyébként nincsennek.
Bayer Zsólt hangján szólnak hozzád a hangok a kis buksidban?
6, A Zsolt-ot rövi o-val.
Anyám szerint egyébként akkora a fejem, mint egy elefánté. Most mehetek hozzá vitatkozni, hogy nincs igaza.
Elsőnek Zsótit akartam írni, ráadásul fonetikusan a családnevét.
Itt is lepontozhattok két rettegés között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!