Orbán cserbenhagyáspárti politikája (Ukrajna ügyében) mennyi időre ejt foltot Magyarország becsületén és nemzetközi presztízsén?
A békepártiak győzni fognak, még idejében kapcsoltunk. Az ukránok egyre kevesebb támogatáshoz fognak jutni, és egyre inkább fogy el a seregük, ezért kénytelenek lesznek tárgyalni a békéről.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
1:
Egy olyan békét is pártolnál, amely Oroszország demilitarizálásával jár?
Nem értem, mit kell azon csodálkozni, hogy orbán viktor cserbenhagyta Ukrajnát...
orbán viktor Magyarországot és a magyar népet is százszor cserben hagyta! Miért pont az ukránokkal tenne kivételt?
5:
Köszi, de ez egy elvi kérdés, amit a “békepárti” 1-esnek tettem fel.
Ugyanúgy csatlós állam vagyunk, mint az első, vagy a második világháború előtt. Valahogy, megint sikerült pofánvágnunk magunkat, csak most elvileg önszántunkból -akkor nem volt túl sok választásunk- és a saját, jelenlegi szövetségeseink ellenében.
Szégyellem, hogy ebbe az országba születtem.
9:
Mert még a végén kiderülne, hogy a “békepártiságod” valójában Putyinpártiság, igaz?
Semmi baj, tudtuk ezt az elejétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!