Egyet lehet érteni a szerzővel, hogy magyar miniszterelnök vétói és „akadékoskodása” nélkül már EU-s és NATO-s repülőkből bombáznák Moszkvát, az oroszok meg minket lőnének?
"A szláv népirtást éppen egy magyar miniszterelnök próbálja megállítani; végre egy tevékeny politikus, aki csinál valamit. Pár nap leforgása alatt találkozik és tárgyal a világ legnagyobb hatalmainak vezetőivel, közben idehaza azon fanyalog az ATV-ben a balos újságíró, hogy Orbán „eljátssza a jelentős politikust”, a tökmagjankók pedig Ursulától Doktor Bubóig duzzognak, és nem jönnek ide. Én Orbán helyében a bojkott bejelentésének hírére kitennék néhány fotót, amelyen Zelenszkijjel, Putyinnal, Trumppal, Hszi Csin-pinggel parolázik éppen. Ki akarna ezek után Josep Borrellel vacsorázni?
Orbán heroikus munkát végez, szinte egymaga lefékezte a migrációt, egyáltalán: napirendre vette és ott tartja a kérdést, problémaként kezelve a problémát. Szinte egyedül próbál a békéről beszélni a háborús hisztériában; nem kizárt, hogy ha az összes szankció, fegyverszállítás stb. gond nélkül átment volna – mert Orbán vétói és „akadékoskodása” nélkül bizonyára így lett volna –, már EU-s katonák masíroznának keleten, EU-s tankokban európai fiatalok ásnák be magukat a Don-kanyarban, EU-s és NATO-s repülőkből bombáznák Moszkvát, az oroszok meg minket támadnának."
#15 LOL!
Jáj, én vagyok a szegény Putyin, meg akar támadni a csúnya Nato pedig èn csak Ukrajnàt rohantam le ès bombàztam szèt!
De ez nem lènyeg, a lènyeg hogy szerintem a NATO talàn, vakamikor, esetleg, a jövőben megtàmad. 😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!